2014-12-03 04:43:07
Φωτογραφία για Kawasaki Z300: Νέα εποχή!
Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί τα χρόνια που οι μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού αποτελούσαν κακές αντιγραφές των μεγάλων αδελφών τους Τρανό παράδειγμα το ολοκαίνουργιο Ζ300.

Το μικρό street fighter της Kawasaki που μπορεί να θυμίζει τα πανίσχυρα Z800 και 1000, αλλά ταυτόχρονα έχει μια δική του ξεχωριστή αύρα βγαλμένη μέσα από τα όνειρα των πιτσιρικάδων. Όπως οι περισσότεροι «μαχητές των δρόμων», το Z300 έχει βάση ένα supersport μοντέλο.

Μιλάμε για το Ninja 300 με το οποίο μοιράζονται κινητήρα, αναρτήσεις, πλαίσιο, φρένα, εξάτμιση και φυσικά τον συμπλέκτη ολίσθησης – που όμοιός του δεν υπάρχει σε μοντέλο της κατηγορίας – για ομαλά κατεβάσματα σχέσεων.

Ο κινητήρας είναι χωρητικότητας 296cc και αποδίδει 39 ίππους στις 11.000 σ.α.λ. Το σωληνωτό πλαίσιο τύπου “διαμάντι” προσφέρει αυξημένη στιβαρότητα και ακαμψία, ικανή να δώσει τη δυνατότητα στον αναβάτη να ξεπεράσει τα όριά του.

Θα θέλαμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι, γιατί το συμβατικό δεν ταιριάζει τόσο με τον «άγριο» χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας. Το αμορτισέρ αντιθέτως διαθέτει σύστημα μοχλισμού, ενώ ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου. Στα φρένα συναντάμε από έναν δίσκο σε κάθε τροχό, ενώ προαιρετικά υπάρχει δυνατότητα επιλογής φρένων με ABS της Nissin.

Το βάρος του Ζ300 με καύσιμο είναι 168 κιλά και δύο κιλά περισσότερο με το ABS.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ