2014-12-06 05:55:06
Φωτογραφία για Ηγετικό στέλεχος της Αλ Νοσρα απείλησε ότι θ΄απαγάγει τις γυναίκες και τα παιδιά των λιβανέζων στρατιωτών
O Anas Charkas γνωστός με την κωδική ονομασία Abou Ali al-Chichani απείλησε σ΄ένα βίντεο που διαδόθηκε την Παρασκευή ότι θ΄απαγάγει τις γυναίκες και τα παιδιά των λιβανέζων στρατιωτών ώσπου οι λιβανικές αρχές ν΄απελευθερώσουν τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

«Αν η γυναίκα μου δεν αποφυλακιστεί στο άμεσο προσεχές μέλλον μπορείτε πάντα να ονειρεύεστε ότι θα δείτε τους στρατιώτες σας να απελευθερώνονται χωρίς διαπραγματεύσεις. «

Την Τρίτη το κρατικό πρακτορείο του Λιβάνου το Ani ανακοίνωσε τη σύλληψη από τις μυστικές υπηρεσίες του στρατού στη Zghorta μιας εκ των γυναικών και του κουνιάδου του Anas Charkas του διοικητή του Μετώπου της Νίκης της Jabhat al-Nosra «. Μια στρατιωτική πηγή διευκρίνισε ότι αυτός ενέχεται στην απαγωγή των 30 λιβανέζων στρατιωτών που κρατούνται όμηροι από τις αρχές Αυγούστου.Τρεις από αυτους εκτελέστηκαν οι 2 με αποκεφαλισμό.

Ο Abou Ali al-Chichani αναφέρει για τη γυναίκα του «η Ola συνελήφθη στην Τρίπολη πόλη του ισλάμ και των μουσουλμάνων
. …Που είστε κάτοικοι της Τρίπολης ;Εσείς οι σουνίτες είστε υπεύθυνοι.Αυτή ήταν μέσα σ΄ένα σχολείο στην Τρίπολη πρόσφυγας όπως και όλες οι αλλες γυναίκες. Γιατί την κρατάνε ;Eξ αιτίας του άνδρα της!» εξεγείρεται ο Anas Charkas σένα βίντεο 14 ΄ που ανέβηκε στο Youtube και στο οποίο εμφανίστηκε να περιβάλλεται από 2 μασκοφόρους. Σύμφωνα με τον ίδιο η γυναίκα του συνελήφθη με τα 2 της παιδιά το ένα 4 και το άλλο 6 μηνών.

 «Αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους τους λιβανέζους. Σύντομα θα ενεργήσω. Η γυναικά μου και τα παιδιά μου συνελήφθησαν και εγώ θα κάνω το ίδιο θα φυλακίσω τις γυναίκες των απίστων και όλες τις γυναίκες και τα παιδιά των λιβανέζων στρατιωτών » απειλησε ο al-Chichani. Αναφερόμενος στον χαλίφη τον Abou Bakr al-Baghdadi είπε: «διέταξέ με αυτό που επιθυμείς. Εγώ, η γυναίκα μου και τα παιδιά μου θα θυσιασθούμε για σένα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ