2012-04-30 18:54:03
Φωτογραφία για Διαμαρτυρίες στο Μύτικα για την μετακίνηση του οδηγού του ασθενοφόρου
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, η μετακίνηση του οδηγού του ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας Μύτικα σε αυτό... του Αστακού.

Ο οδηγός του ασθενοφόρου του νοσοκομείου μας στο Μύτικα μετακινείται στο Κ.Υ. Αστακού. Πραγματικά προσπαθούμε να καταλάβουμε το γιατί; Το ασθενοφόρο αυτό είναι δωρεά του Νικ. Δ. Χιώνη για το Κ.Υ. Μύτικα, έχει σώσει ζωές στη ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας και των νησιών Καλάμου και Καστού, για ποιο λόγο λοιπόν το στερείται η περιοχή, ποιος ιθύνων νους πήρε αυτή τη απόφαση και με ποιο σκεπτικό; Ήδη ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στο Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Πεφάνη Δημήτριο, το ίδιο και ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα.

Πιστεύουμε ότι αυτή η απόφαση πρέπει να αλλάξει και περιμένουμε από τουςΔημοτικούς Συμβούλους της Αλυζίας αλλά και από τον ίδιο το Δήμαρχο τον κ. Πυθαγόρα Σαμαρά να κάνουν ότι χρειάζεται για να αλλάξει. 

Δεν μπορεί το Κ.Υ. Μύτικα αντί να στελεχώνεται με το κατάλληλο προσωπικό όπως προβλέπεται στο οργανόγραμμα του, αυτό να αποδυναμώνεται.

Σας παρουσιάζουμε παρακάτω τα επίσημα έγγραφα του Προέδρου της Τ.Κ. Μύτικα και του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα.

xiromeronews.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ