2012-04-30 19:45:13
Φωτογραφία για Αποστάσεις Παπουτσή από τον επικίνδυνο Χρυσοχοϊδη
Αυτό το κέντρο στην Αμυγδαλέζα, είναι μια πολιτική της κυβέρνησης την οποία υλοποιεί ο κ. Χρυσοχοϊδης, και προφανώς πρόκειται για ένα έκτακτο μέτρο. Αλλά τα πάντα πρέπει να συνεχιστούν με προγραμματισμένο τρόπο όπως είχαμε ξεκινήσει. Δεν μπορούμε να κάνουμε αποσπασματικές κινήσεις.Τα παραπάνω τόνισε σε συνέντευξή του στον Σκαϊ ο κ.Χρηστος Παπουτσης προσθετωντας ότι

«Αυτό το κέντρο στην Αμυγδαλέζα, δεν είναι το ίδιο πράγμα με τα κέντρα τα οποία νομοθετήσαμε και δημιουργήσαμε και προχωρούμε σε όλη τη χώρα. Εκείνα είναι κέντρα πρώτης υποδοχής και κράτησης. Στην Αυγδαλέζα πρόκειται περί κέντρου κλειστής φιλοξενίας όπως ονομάζεται, που σημαίνει πιστοποιημένοι παράνομοι μετανάστες χωρίς χαρτιά, τοποθετούνται εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα και φεύγουν.Εάν δεν υπάρχουν οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας τότε οι τοπικές κοινωνίες φοβούνται.

Και η Ευρωπαϊκή Ένωση λέει ότι δεν μπορεί να ξαναχρηματοδοτήσει κάτι το οποίο παραβιάζει τις διεθνείς συνθήκες και τις συμφωνίες τις οποίες έχει κάνει η χώρα μας. Όσο συνεχίζεται έτσι αυτή η κατάσταση με τους παράνομους μετανάστες, λειτουργεί και εις βάρος των νομίμων μεταναστών, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί ήδη στην ελληνική κοινωνία».
·
Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ