2014-12-27 07:05:04
Φωτογραφία για Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Νεφώσεις με βροχές στα πεδινά, χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και τοπικές καταιγίδες πάνω από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014. Βαθμιαία και από τα βορειοδυτικά, ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνάει τους 3 βαθμούς, από 6 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση.

Παροδικές νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια του νομού όπου ενδέχεται να βρέξει τοπικά, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς στον Σαρωνικό και έως μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια και κρύο, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία σε πτώση θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με εξασθένηση από το απόγευμα και μετά.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
5772 - Ρήματα Ζωής: Να ο δρόμος!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
5772 - Ρήματα Ζωής: Να ο δρόμος!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ