2015-01-10 12:12:23
Φωτογραφία για ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΡΥΘΜΟ ΕΝΟΨΕΙ ΑΡΗ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Στον Ολυμπιακό δεν υποτιμούν κανέναν αντίπαλο, πόσο μάλλον τον ιστορικό Άρη, και σήμερα (10/01) θα ανεβάσουν ρυθμό στην προετοιμασία τους.

Μετά το χθεσινό (09/01) χαλάρωμα στο ΣΕΦ, στο οποίο συμμετείχαν και οι προερχόμενοι από τραυματισμό Οθέλο Χάντερ και Μπρεντ Πέτγουεϊ, οι ερυθρόλευκοι θα αυξήσουν «στροφές» στο προπονητικό πρόγραμμά τους, ώστε να εμφανιστούν πανέτοιμοι στον εντός έδρας αγώνα τους με τους Θεσσαλονικείς. Οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν τη Δευτέρα (12/01, 18.00) στο φαληρικό στάδιο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League, και στόχος των γηπεδούχων δεν είναι άλλος από τη νίκη, ενδέκατη φετινή στην Α1.

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος φέτος στην έδρα του και, σε καμία περίπτωση, δεν θα ήθελε να πέσει θύμα... έκπληξης από τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ήδη επιστήσει την προσοχή στα μέλη της ομάδας του, να παίξουν με σοβαρότητα και συγκέντρωση και στα σαράντα λεπτά του ματς, ώστε να φθάσουν χωρίς προβλήματα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Η μεγάλη νίκη του Θρύλου επί της Αρμάνι Μιλάνο, για το Top 16 της Ευρωλίγκας, ανήκει ήδη στο παρελθόν. Στο Λιμάνι επιθυμούν να φθάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου απέναντι στον Άρη με καλή εμφάνιση, ώστε να πιστοποιήσουν την αγωνιστική άνοδό τους.

Δεδομένα εκτός είναι οι τραυματίες Ιωάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Αγραβάνης, ενώ οι Χάντερ και Πέτγουεϊ αισθάνονται ήδη καλύτερα, προπονήθηκαν χθες (09/01) σε χαλαρό ρυθμό, όπως σας ενημερώσαμε και σήμερα (10/01) θα ανεβάσουν -όπως και οι συμπαίκτες τους- ρυθμό. Το εάν και πόσο θα αγωνιστούν θα εξαρτηθεί αύριο (11/01) από τον προπονητή τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ