2015-01-11 23:52:17
Φωτογραφία για «ΚΛΑΙΝΕ» ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ... ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!
Εντάξει, περιμέναμε ότι όλο και κάτι θα έβρισκαν να πουν για το άνετο πέρασμα του Θρύλου από την Ξάνθη, άλλωστε εκεί έφαγαν 4 αυτοί, αλλά... όχι κι έτσι! 

Ας δούμε τι λένε τα ασπρόμαυρα ΜΜΕ για το νικηφόρο πέρασμα του Θρύλου από τα "Πηγάδια" :

paok24.com : Πέρασε από την Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός κέρδισε και πλέον είναι μόνος πρώτος

Σε έναν αγώνα που άπαντες κατάλαβαν από τα πρώτα λεπτά τι θα συμβεί, ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-1 από την Ξάνθη.

Οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όμως ο Σολτάνι ντράπηκε προφανώς να σουτάρει μπροστά από τον Ρομπέρτο δίνοντας τη μπάλα στον Λουσέρο που δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα δίχτυα επειδή είχε μαρκάρισμα.

Λίγα λεπτά μετά, μία βουτιά του Ντοσεβί έξω από την περιοχή έφερε ένα φάουλ υπέρ των Πειραιωτών, το οποίο εκτέλεσε ο Τσόρι και ο Μήτρογλου, ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.


Ο Ντοσεβί πέτυχε το δεύτερο γκολ μετά από κούρσα εξήντα μέτρων του Αφελάι, σε μία φάση που αναρωτηθήκαμε γιατί να μην υπάρχουν διόδια και εκεί.

Ο Βοσκάκης μετά το 2-0 χαλάρωσε και άρχισε να παίζει κανονικά, με τον Ολυμπιακό να σκοράρει και τρίτο γκολ μετά από κόρνερ με προβολή του Μήτρογλου.

Στο 81΄ο Λουσέρο μείωσε σε 1-3 και ένα λεπτό μετά η Ξάνθη κόβεται με ανύπαρκτο οφσάιντ.

Το μήνυμα του Βοσκάκη είχε περάσει από την αρχή άλλωστε, σε μία ομάδα που σίγουρα δεν είχε την ίδια διάθεση όπως αυτή που είχε όταν αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ