2015-01-12 07:05:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι Αστυνομικοί υπάλληλοι Αχαΐας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτας του έκοψαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί υπάλληλοι Αχαΐας... Παρών για ακόμα μια φορά ήταν τόσο οι εν ενεργεία αστυνομικοί, όσο και οι απόστρατοι.

Στο ρόλο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων στην διατήρηση των εργασιακών κεκτημένων των ένστολων αλλά και στην σθεναρή αντίσταση στις περικοπές μισθών και επιδομάτων , αναφέρθηκε στη σύντομη ομιλία του το μέλος της ΠΟΑΣΥ Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων κατάφερε, να καταρρίψει το Μνημόνιο με δικαστική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας», επισήμανε ο κ. Κωνσταντόπουλος, προσθέτοντας πως αυτό «δεν οφείλεται μόνο στην Ομοσπονδία, αλλά στην ομοψυχία και το σθένος όλων των Αστυνομικών που κατάφεραν να αντιπαρέλθουν του Μνημονίου».

Στην γυναίκα Αστυνομικό και στον τριπλό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει εντός και εκτός του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας αφιέρωσε το μέλος της ΠΟΑΣΥ, το κομμάτι της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, ευχόμενος ένα αναίμακτο 2015, επισημαίνοντας πως τα τελευταία χρόνια η ΕΛ.ΑΣ θρηνεί 130 θύματα.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Αχαΐας, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και πρώην E.Χ Ν. Αχαΐας και η Τ.Δ. Αχαΐας της Δ.Ε.Α. πραγματοποίησαν εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το 2015.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ