2015-01-13 21:23:10
Φωτογραφία για Πάτρα: To KKE για τον θάνατο του Μπάμπη Γκολέ
Σε ανακοίνωση για τον θάνατο του μεγάλου Πατρινού ρεμπέτη Μπάμπη Γκολέ το ΚΕΕ επισημαίνει: "Ένας μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, ένας αυθεντικός ρεμπέτης, ο Μπάμπης Γκολές έφυγε για το στερνό ταξίδι, αφήνοντας φτωχότερο το ελληνικό τραγούδι, έχοντας διαγράψει σ’ αυτό φωτεινή τροχιά. Με το τραγούδι του συντρόφεψε τον λαό μας, μέσα σε δύσκολες συνθήκες αποτυπώνοντας σε αυτό τους καημούς, τους πόθους, τα πάθη και τις ελπίδες του, όπως έκανε και με τη συμμετοχή του σε συναυλία αλληλεγγύης στους απεργούς χαλυβουργούς, έξω από την πύλη του εργοστασίου, κατά τον 9μηνο αγώνα τους.

Με το πλούσιο έργο του, άφησε φεύγοντας ένα βαθύ χνάρι στην ελληνική μουσική που δεν θα μπορέσει να το σβήσει ο χρόνος.

Το στερνό αντίο σε έναν μεγάλο ρεμπέτη συνθέτη και τραγουδιστή, τον Μπάμπη Γκολέ, είπαν χθες το απόγευμα συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, αλλά και πλήθος κόσμου που τον γνώρισε και τον αγάπησε μέσα από τη δουλειά του.

Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάμπη Γκολέ, εξέφρασε και αντιπροσωπεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με επικεφαλής το μέλος της ΚΕ, Νίκο Καραθανασόπουλο, ενώ το «παρών» έδωσε επίσης ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ