2015-01-20 13:40:35
Φωτογραφία για ΜΕ ΑΛΛΟΝ... ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΣΕΦ Ο ΑΪΒΕΡΣΟΝ
Ο Κόλτον Άιβερσον δεν ήταν από τα ονόματα που έκαναν εντύπωση το καλοκαίρι. Όσο προχωρά ωστόσο, η αγωνιστική περίοδος, με όσα προσφέρει στη Λαμποράλ Κούτσα, βρίσκει τον τρόπο να... αναρριχάται στη λίστα.

Η Λαμποράλ Κούτσα δεν κατάφερε να φτάσει στο Copa del Rey, αλλά στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στη Liga Endesa επικράτησε της Ομπραντόιρο, με τον Κόλτον Άιβερσον να είναι ο MVP, όχι μόνο αυτού του ματς, αλλά συνολικότερα της 17ης αγωνιστικής στην ισπανική λίγκα.

Ο Αμερικανός σέντερ ήταν στο παρκέ για 25.13'' και σε αυτό το διάστημα, έφτασε τους 14 (4/5 διπ., 6/7 βολές), 13-2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλεψ., 1 λάθος, είχε 4 κερδισμένα φάουλ και ranking που έφτασε στο 29. Ήταν το καλύτερο όλων.

Ο 25χρονος απόφοιτος του Colorado State εξελίσσεται σε έναν εκ των πρωταγωνιστών της ιστορίας που ζουν φέτος οι Βάσκοι και όπως λέει "πλέον αισθάνομαι πιο άνετα στην ισπανική λίγκα, αλλά και γενικά ως παίκτης της Λαμποράλ. Έχω κερδίσει αυτοπεποίθηση, ειδικά τώρα που παίζουμε ως ομάδα και κάνουμε καλές εμφανίσεις".


Επί των όσων κάνει στα ριμπάουντ, ομολόγησε ότι "είναι εκ των προτεραιοτήτων μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον τομέα".

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί "κάνει μεγάλη δουλειά κάτω από τα καλάθια, που συνήθως δεν φαίνεται στους αριθμούς. Αυτή τη φορά, φάνηκε".

Όχι και άσχημα, για έναν άνθρωπο που είχε αφοσιωθεί στο γκολφ, πριν κάνει την στροφή στο μπάσκετ, όπως παρατηρεί χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "euroleague.sport24.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ