2015-01-20 13:38:52
Φωτογραφία για Εντοπίστηκε ο δράστης με τον παγιδευμένο φάκελο στο χρηματιστήριο...
Εξιχνιάστηκε από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία η υπόθεση της αποστολής παγιδευμένου φακέλου με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στις εγκαταστάσεις του χρηματιστήριου Αθηνών τον περασμένο Οκτώβριο Κατά τον προβλεπόμενο έλεγχο της εισερχόμενης αλληλογραφίας του χρηματιστηρίου Αθηνών είχε εντοπιστεί ο επίμαχος επιστολικός φάκελος, ο οποίος είχε ταχυδρομηθεί από τα ΕΛΤΑ Κω την προηγούμενη ημέρα.

Στο πλαίσιο των ερευνών της αντιτρομοκρατικής, τόσο στην Αττική, όσο και στην Κω, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 28χρονος ημεδαπός, που εμπλέκεται στην επίθεση ατόμων στη διεύθυνση αστυνομίας Αιτωλίας, στο Μεσολόγγι, και βρίσκεται έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- για συρροή εγκλημάτων, όπως τρομοκρατικές πράξεις, απόπειρα εμπρησμού - έκρηξης, παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, απόπειρα διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και ανθρωποκτονίας με πρόθεση, καθώς και παραβάσεων του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ