2015-01-22 07:08:03
Φωτογραφία για Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία και τη Θράκη, περιμένουμε την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015. Αργά τη νύχτα αναμένονται βροχές και στη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, ενώ τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα βόρεια του νησιού κατά τόπους να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και από το μεσημέρι και μετά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Ικάριο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και από το μεσημέρι τοπικά θυελλώδεις.


Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις.

Παροδικές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ