2015-01-22 13:02:04
Φωτογραφία για Independent κατά Τσίπρα: Αθεος, πρώην κομμουνιστής, Χάρι Πότερ, ανύπαντρος...
Η βρετανική Independent σε αφιέρωμά της στον Αλέξη Τσίπρα και στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής χρησιμοποιεί απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, όπως άθεος, πρώην κομμουνιστής, Χάρι Πότερ, και τονίζει πως είναι ανύπαντρος με 2 παιδιά.

Σκληρούς χαρακτηρισμούς, που πολλές φορές ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πολιτικά ήθη, χρησιμοποιεί η βρετανική Independent για τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Στο δημοσίευμα ο κ. Τσίπρας περιγράφεται, το λιγότερο, ως πρώην κομμουνιστής, άσχετος με την ελληνική ορθοδοξία, Χάρι Πότερ και μπαλαρίνα με εμμονή στην αντι-λιτότητα.

Τονίζουν ιδιαίτερα το «Χάρι Πότερ», παρατσούκλι δηλαδή που του «κόλλησε» ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επειδή δίνει φανταστικές υποσχέσεις που δεν θα τηρήσει ποτέ.

Η Independent υπενθυμίζει πως είναι ανύπαντρος με 2 παιδιά από τη σύντροφό του από τα σχολικά χρόνια Περιστέρα. Σημειώνεται μάλιστα πως κερδίζοντας τις εκλογές θα είναι ο πρώτος ανύπαντρος Έλληνας πρωθυπουργός και πως έχει δώσει στον δεύτερο γιο του το όνομα Ερνέστο, προς τιμήν του Τσε Γκεβάρα.


Ο άπειρος σαραντάρης, κατά το δημοσίευμα, προκαλεί νευρικότητα στις Βρυξέλλες, καθώς πολλοί φοβούνται πως θα αρνηθεί τη λιτότητα και την πληρωμή του ελληνικού χρέους.

«Με τις υποσχέσεις του για αύξηση στον κατώτατο μισθό, για παροχή φαγητού και επανασύνδεσης ρεύματος αλλά και 300.000 νέων θέσεων εργασίας μπήκε στις καρδιές των Ελλήνων και προηγείται στις δημοσκοπήσεις, όταν οι Ελληνίδες βγαίνουν στο πεζοδρόμιο έναντι 5 ευρώ», κλείνει το δημοσίευμα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ