2015-01-22 22:48:06
Φωτογραφία για ΠΟΙΟΝ ΘΑ... «ΦΑΕΙ» Ο ΧΑΡΑ;
Ο Ολυμπιακός έχει γεμάτες τις θέσεις ξένων και έτσι για να έρθει ο Αργεντίνος πρέπει να φύγει κάποιος, με τον Περέιρα να το... σκέφτεται!

Ολα δείχνουν ότι ο Φράνκο Χάρα θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού μιας και οι Πορτογάλοι έχουν δεδομένη τη συμφωνία των δύο πλευρών, όπως σας ενημερώσαμε. Ωστόσο ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει ότι πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Το θέμα είναι ότι οι θέσεις των ξένων στον Ολυμπιακό είναι κλεισμένες. Σαλίνο (Βραζιλία), Εντινγκά (Κονγκό), Γκαζαριάν (Αρμενία), Ολαϊτάν (Νιγηρία), Μπενίτες (Παραγουάη). Για ν' αποκτηθεί λοιπόν ο Χάρα θα πρέπει κάποιος από αυτούς τους πέντε ν' αποχωρήσει και ο Περέιρα το σκέφτεται Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αλλά μια λύση είναι να δοθεί δανεικός ο Ολαϊτάν προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επανέλθει το δυνατόν συντομότερα στο 100% του, αλλά δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός και ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Δηλαδή ο Ολαϊτάν να παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και κοντά στην ομάδα και αντ' αυτού ν' αλλάξει... ορίζοντες ο Αρμένιος εξτρέμ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ