2015-01-23 11:28:08
Φωτογραφία για ΟΛΟΙ ΣΕΦ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
Mετά το τεράστιο "διπλό" στην Πόλη επί της Φενερμπαχτσέ του Ομπράντοβιτς, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:30, Novasports2) στο ΣΕΦ την Λαμποράλ Κούτσα, με μοναδικό στόχο τη νίκη και το 4 στα 4 στο Top-16 της Ευρωλίγκας.

Η Ισπανική ομάδα είναι... γνωστή στους "ερυθρόλευκους" αφού τη συνάντησαν δύο φορές στην regular seasson, την κέρδισαν στο ΣΕΦ αλλά από τη Βιτόρια έφυγαν με βαριά ήττα σε έναν αγώνα βέβαια που ο Ολυμπιακός δεν έχασε τίποτα.

Τώρα όμως, όλα είναι διαφορετικά και δεν υπάρχει χρόνος και... χώρος για "παιχνίδια". Με τα γνωστά προβλήματα (Παπαπέτρου, Λαφαγιέτ, Αγραβάνης) και με τον Πέτγουεϊ να μην είναι στο 100% (οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θ'αγωνιστεί πάντως) ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επεσήμανε στους παίκτες του τη δυσκολία της αναμέτρησης.

Οι Βάσκοι μπορεί  να έχουν μόλις μία νίκη στις 3 πρώτες αγωνιστικές και αναζητούν το μεγάλο «διπλό» που θα τους δώσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, αλλά... ας το ψάξουν αλλού.


Ο κόσμος του Θρύλου αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών σήμερα στο ΣΕΦ και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε για την ομάδα που δίνει τα πάντα στο παρκέ και όλα δείχνουν να έχουν βρει το δρόμο τους (παρά τα προβλήματα) μετά την αλλαγή προπονητή.

Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι πάντως, παρόλο που πολλοί έτσι θεωρούν και απαιτεί συγκέντρωση στην άμυνα και μεγάλη προσοχή στα επιθετικά ριμπάουντ που κατεβάζουν οι Βάσκοι. 

Πάμε όλοι μαζί δυνατά λοιπόν για ακόμα ένα βήμα πρόκρισης αλλά και για να έρθει ακόμα πιο κοντά το πλεονέκτημα έδρας που όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι στα play offs της Ευρωλίγκας... Αν γίνει απόψε το 4 στα 4 η ομάδα όχι απλά θα έχει βάλει θεμέλια πρόκρισης, αλλά ταυτόχρονα θα έχει κάνει και σημαντικότατο βήμα για το πλεονέκτημα έδρας, παρόλο που θ'απομένουν 10 αγώνες ακόμη. Αυτό είναι το ώφελος της μεγάλης νίκης επί της Φενέρ, γιατί αν βάλει κάποιος κάτω τα πράγματα θα δει ότι είναι πολύ πιθανό στον Ολυμπιακό να μην χρειαστεί άλλη νίκη εκτός έδρας (αν πάρει όλα τα παιχνίδια στην έδρα του) για την 2η θέση του ομίλου!

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Μιλιβόγε Γιόβτσιτς από τη Σερβία, ο Τολγκά Σαχίν από την Ιταλία και ο Μπόρις Σούλγκα από την Ουκρανία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ