2015-01-23 15:55:32
Φωτογραφία για «ΠΑΤΗΣΕ» ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ... ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ Ο ΧΑΡΑ!
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ολυμπιακού, ο Φράνκο Χάρα. Ο Αργεντινός στράικερ έφτασε περίπου κατά τις 15:30 στη χώρα μας και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά προκειμένου να «ντυθεί» στα ερυθρόλευκα ο παίκτης.

Ο Χάρα θα περάσει αύριο Σάββατο τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις καταπώς φαίνεται, αλλά φυσικά στην ουσία η μεταγραφή είναι τελειωμένη. Ο Αργεντινός έφτασε και όντως απομένουν τα τυπικά προκειμένου να εκδοθεί η ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι για 3.5 χρόνια, με τον Ολυμπιακό να δίνει στην ομάδα της Μπενφίκα δύο εκατ. ευρώ.

Έφτασε λοιπόν ο Χάρα, αύριο θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ύστερα θα ανακοινωθεί η απόκτησή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μάλιστα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» 30-40 άτομα περίμεναν τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, θέλοντας να τον καλωσορίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η νέα μεταγραφή του Θρύλου, έτυχε μεγάλης αναγνώρισης και εκτίμησης από τους οπαδούς του Θρύλου, γνωρίζοντας πραγματικά την αποθέωση.

Ο ίδιος φάνηκε έκπληκτος με την υποδοχή του κόσμου του Θρύλου και την θέρμη που έδειξαν προς το πρόσωπό του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ