2015-01-23 19:44:07
Φωτογραφία για Συγκλονίζουν τα τελευταία tweet της νεκρής 23χρονης πρώην αντιπροέδρου της νεολαίας του Φαράτζ
​Η 23χρονη Κριστίνα Ανέσλι, πρώην αντιπρόεδρος της νεολαίας του ακροδεξιού κόμματος της Βρετανίας UKIP, βρέθηκε νεκρή στο δημοφιλή προορισμό Koh Tao στην Ταϊλάνδη Τραγική ειρωνεία: Στο ίδιο μέρος δολοφονήθηκαν άγρια δύο Βρετανοί τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η 23χρονη, η οποία ξεκίνησε μόνη της ένα ταξίδι περιπέτειας στην Ταϊλάνδη που θα διαρκούσε τέσσερις μήνες, έπαθε λοίμωξη στους πνεύμονες και ξεκίνησε θεραπεία με αντιβιοτικά,  η οποία, ωστόσο, δεν την βοήθησε.

Συγκλονιστικά είναι τα μηνύματα που έγραφε η ίδια στο Twitter μέχρι τελευταία στιγμή για την κατάστασή της: «Τέλεια... Αφού τελικά έκανα κάποιες παρέες, πλήρωσα 60 λίρες σε αντιβιοτικά και τώρα δεν μπορώ να βγω μαζί τους έξω. Γαμ@το», έγραψε, αφού πρώτα ενημέρωσε στη σελίδα της Ask.fm για τη μόλυνση που την ταλαιπωρούσε.

«Έχω μια μόλυνση στους πνεύμονες και hangover. Είναι ένας αρκετά δυσάρεστος συνδυασμός» έγραφε και μάλιστα είχε λάβει 2.000 απαντήσεις.


Στο τελευταίο της μήνυμα αναφέρθηκε και πάλι στην αρρώστια της, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η κακή ψυχολογική της κατάσταση: «Είμαι στον ξενώνα αρρώστων. Όλα είναι χάλια. Ξέρω ότι θα το ξεπεράσω και ότι είμαι σε απίστευτα προνομιούχα θέση και μπλα μπλα αλλά αν δεν μπορείτε την γκρίνια εδώ τότε πού αλλού μπορείτε;. Τέλος πάντων είμαι μακριά από την παραλία και μελαγχολώ γιατί δεν βλέπω τα τοπία του νησιού».

 Εκατοντάδες άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων της ακροδεξιάς, έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια της δημοφιλούς νεαρής κοπέλας, ενώ συγκινητικό είναι το μήνυμα της μητέρας της: «Χάσαμε την όμορφη κόρη μας Κρίσι στην Ταϊλάνδη, από φυσικά αίτια. Είμαστε συντετριμμένοι. Σε αγαπάμε πολύ, αγάπη μου. Αναπαύσου εν ειρήνη. Εμείς θα σε φέρουμε στο σπίτι σύντομα, η μαμά και ο μπαμπάς», έγραψε στο Facebook.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ