2015-01-26 19:32:33
Φωτογραφία για Επιβάλλεται αλλαγή προέδρου στο κόμμα της Ν.Δ
Αγαπητό Tromaktiko,

Απευθύνομαι προς τα ιστορικά στελέχη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και... θέλω να τους διαμηνύσω ότι η άρνηση του πρώην, αλλά αποτυχημένου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να μεταβεί στο Μαξίμου και να παραδώσει πολιτισμένα και με ευγένεια στον νέο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, το επιβάλουν οι κανόνες δεοντολογίας, από τους οποίους ο εν λόγω κύριος δεν διέπεται όπως αποδείχθηκε.  

Ντροπή του, για το άσπονδο μίσος του εναντίον του Τσίπρα, ντροπή του για το φθόνο που τρέφει εναντίον της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ζήλια του δεν τον άφησε να φερθεί κόσμια παραδίδοντας την εξουσία στον επιτυχόντα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 

 

Προεκλογικά δεν καταδέχθηκε να βρεθεί σε ντιμπέϊτ με τον Τσίπρα, όπως συνηθείζεται μεταξύ αρχηγών κομμάτων. Δεν καταδέχθηκε να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου να βρεθεί ένα βράδυ στην εκπομπή του, δεν καταδέχθηκε να πραγματοποιήσει την συνέντευξη που είχε καθορισθεί στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, η οποία τελικά ακυρώθηκε, δεν καταδέχθηκε σήμερα να μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για να παραδώσει την εξουσία ως απερχόμενος πρωθυπουργός στον νεοεκλεγέντα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.  


Μα επιτέλους, ποιος νομίζει πως είναι, τι θέλει να παραστήσει με όλες αυτές τις αρνήσεις του; Επειδή έβλεπε την πολιτική του καριέρα να καταστρέφεται με την επερχόμενη ήττα του, παρουσίασε ένα διαφορετικό πρόσωπο, φάνηκε ένας άλλος άνθρωπος που δεν ταιριάζει σε πολιτικό μορφωμένο, ευγενή, κόσμιο και με ευρωπαϊκό στυλ. ΄Ολα αυτά που συνέβησαν καταγράφηκαν στη συνείδηση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας με πολύ μεγάλη πίκρα, όπου ο εν λόγω κύριος μελλοντικά θα τα πληρώσει στη πολιτική του ζωή. Επειδή η διαφορά της ήττας είναι πολύ μεγάλη, έχασε με 8,5%, καλό θα είναι αύριο το πρωί να μεταβεί στα Κεντρικά Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού και να υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία του κόμματος για να ανοίξει έτσι ο δρόμος για την διαδοχή στη θέση του. Θα πράξει κάτι τέτοιο; Χρειάζεται τόλμη, ανδρισμός, ευγένεια και υπερηφάνεια. Τα κατέχει αυτά ο Αντώνης Σαμαράς; Αν όχι, τότε πάρτε εσείς τα στελέχη την απόφαση και στείλτε τον στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ. 

Μετά την ενέργειά σας αυτή να προβείτε σε εσωτερικές εκλογές στη βάση του κόμματος για ανάδειξη νέου προέδρου, μήπως και αναστηθεί κάποτε αυτή η ιστορική παράταξη. Διαφορετικά αν ο ίδιος δεν τολμήσει να παραιτηθεί και αν ούτε εσείς τον αποκαθηλώσετε από την προεδρική καρέκλα του κόμματος, τότε να ξέρετε ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα σβήσει για πάντα.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ