2015-01-28 14:57:07
Φωτογραφία για Cameron μας απογοήτευσες: Μάθετε τις… βλέψεις της Diaz και αντιπαθήστε την άφοβα!
Ναι, όλα αυτά τα χρόνια είχαμε την Cameron Diaz πολύ ψηλά (εμ, εννοούμε στη λίστα με τις αγαπημένες μας ηθοποιούς). Θέλετε το πλατύ της χαμόγελο, ο ακομπλεξάριστος χαρακτήρας της; Την συμπαθούσαμε ιδιαίτερα!

Ο γάμος της με τον Benji Madden μας άφησε άφωνες. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν προλάβαμε καν να το συνειδητοποιήσουμε. Το κορίτσι επιτέλους είναι ευτυχισμένο και αυτό δεν κρύβεται. Φήμες θέλουν την ξανθιά ηθοποιό ήδη να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Οι κακές οι γλώσσες μάλιστα λένε πως αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε το διάσημο ζευγάρι να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

Και το εύλογο ερώτημα είναι: Γιατί η Diaz δεν αποκαλύπτει πως είναι έγκυος;

Όχι, όχι. Δεν περιμένει να περάσει τους τρεις πρώτους μήνες για να σιγουρευτεί, άλλοι είναι οι λόγοι που το κρύβει! Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η 42χρονη star δε θέλει να χάσει δύο πολυαναμενόμενους ρόλους της σε σημαντικές για την καριέρα της παραγωγές. Ναι, καλά διαβάσατε. Κρύβει την εγκυμοσύνη της από φόβο μήπως χάσει τα χρυσά της συμβόλαια. Βλέπετε οι παραγωγοί είναι λιγάκι δύσκολοι στο να συνεργάζονται με έγκυες.

Πηγή: queen
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ