2015-01-28 19:23:57
Φωτογραφία για Απολογισμούς και παραιτήσεις «δρομολογεί» ο Κουρουμπλής
Ο νέος υπουργός Υγείας απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για τις πρώτες κινήσεις του

Παναγιώτα Καρλατήρα - ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ

Από τα στοιχεία θα κριθεί και η παραμονή ή όχι των αξιωματούχων του υπουργείου Υγείας και των εποπτευόμενων φορέων στις θέσεις τους.

Απολογισμούς φορέων αλλά και παραιτήσεις στελεχών του χώρου της υγείας «δρομολογεί» ο υπουργός Υγείας, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Κουρουμπλής ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από τις διοικήσεις οργανισμών και φορέων του υπουργείου έκθεση πεπραγμένων δίνοντάς τους προθεσμία παράδοσης έως τις αρχές της άλλης εβδομάδας. Από τον απολογισμό θα κριθεί και η παραμονή ή όχι των αξιωματούχων του υπουργείου Υγείας και των εποπτευόμενων φορέων στις θέσεις τους.

Ο νέος επικεφαλής της Αριστοτέλους απέφυγε, πάντως, να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τις πρώτες κινήσεις του και παρέπεμψε στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού. «Η εντολή που έχουμε από τον Πρωθυπουργό είναι να αξιοποιήσουμε αξιοκρατικά, χωρίς αποκλεισμούς, τα στελέχη της δημόσιας διοίκησης» είπε ο κ. Κουρουμπλής, «εντολή» την οποία επικαλέστηκε αρκετές φορές στον λόγο του.

Επισήμανε, ωστόσο, ότι ζητούμενό τους είναι η κοινωνική ειρήνη, και στο πλαίσιο αυτό, «του διαλόγου με τους χρήσιμους και αξιόπιστους κοινωνικούς εταίρους μας στον χώρο της υγείας» διαβεβαιώνει ότι «δεν θα αιφνιδιάσουμε κανέναν και για τίποτα».
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ