2015-01-28 19:11:36
Φωτογραφία για ΕΛΛΗΝΙΚΗ τραγωδία στη Γερμανία: Γιος σκότωσε τη μάνα του με πολλαπλές μαχαιριές [photos]
Σύμφωνα με πληροφορίες του... trikalaola.gr σήμερα τα ξημερώματα στην πόλη Όφενμπαχ της Γερμανίας, ένας 22χρονος Έλληνας, σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την 47χρονη μάνα του.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από όλους σχεδόν τους ένοικους της πολυκατοικίας, ο οποίοι άκουσαν φασαρία και μετά από 15 λεπτά, είδαν να έρχονται 2 ασθενοφόρα 5 περιπολικά της Αστυνομίας και 3 της Ασφάλειας στο σημείο. Μεταξύ των ενοίκων είναι και άλλες Ελληνικές οικογένειες.

Η 47χρονη μάνα και ο γιος της, ζούσαν μαζί στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας. Την Γερμανική Αστυνομία ειδοποίησε ο ίδιος ο 22χρονος, τον οποίο οδήγησαν στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του trikalaola.gr οι γονείς του 22χρονου ήταν διαζευγμένοι και τα ονόματα είναι γνωστά. Ήταν Μάρτυρες του Ιεχωβά και δεν ήταν γραμμένοι στην Ελληνική Κοινότητα του Όφενμπαχ. Ο 22χρονος πήγαινε σε Επαγγελματικό σχολείο. Τα αίτια που οδήγησαν τον 22χρονο να σκοτώσει την μητέρα του παραμένουν άγνωστα. Πάντως, ο νεαρός χτύπησε πρώτα τη μητέρα του με ένα τηγάνι και μετά την μαχαίρωσε.

Η φωτό είναι από το διαμέρισμα που έγινε το έγκλημα και έχει σφραγιστεί από την Αστυνομία.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ