2015-01-28 21:41:35
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΤΟΥΡΜΑΖ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ 8-0! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν επαναπαύτηκε στο σκορ του πρώτου αγώνα (0-3) αλλά... «σκόρπισε» στην κυριολεξία με 8-0 τον Τύρναβο στη ρεβάνς του «Καραϊσκάκη», με τον Ντουρμάζ σε σπουδαία βραδιά με χατ-τρικ και δύο ασίστ!

Ένας απολαυστικός Ολυμπιακός μοίρασε γκολ και... θέαμα στο Καραϊσκάκη!

Οι παίκτες του Περέιρα, δεν έδειξαν... οίκτο και σταμάτησαν στην 8άρα, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο καλύτερό του παιχνίδι με την φανέλα του Θρύλου, ο Ντουρμάζ πέτυχε χατ-τρικ (55’, 57’ 82’) και ήταν ο δημιουργός στα δύο γκολ του Μιλιβόγεβιτς (9’, 25’).

Τα άλλα γκολ πέτυχαν οι Διαμαντάκος (11’), Μπουχαλάκης (17’), δοκάρι είχε ο Φορτούνης (6’) που ήταν επίσης εξαιρετικός απόψε, ενώ το ντεμπούτο του πραγματοποιήσε ο Χάρα.

Στα καθαρά αγωνιστικά Το άνετο 0-3 υπέρ του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι καθιστούσε τη ρεβάνς... τυπική διαδικασία. Μόνο ως τέτοια όμως δεν την αντιμετώπισαν οι ερυθρόλευκοι, με ...«θύμα» τον Τύρναβο, κάνοντας επίδειξη δύναμης. Με τους Φορτούνη, Ντουρμάζ σε μεγάλα... κέφια και όλη την ομάδα να πιέζει ψηλά από την αρχή και να «στραγγαλίζει» τον αντίπαλο, το γκολ ήταν θέμα χρόνου.


Ο Φορτούνης προειδοποίησε με εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι και ακολούθησε ένα καταιγιστικό εικοσιπεντάλεπτο, με τον Μάλτζαρη να μαζεύει τέσσερις φορές την μπάλα από τα δίχτυα του. Ο Ντουρμάζ σέρβιρε και ο Μιλιβόγεβιτς που επέστρεψε φορτσάτος στη δράση και το αρχικό σχήμα, σκόραρε με το κεφάλι. Με τον ίδιο τρόπο σκόραρε ο Διαμαντάκος, για να τον διαδεχθεί ο... Μπουχαλάκης που με άπιαστο σουτ δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Μάλτζαρη. Σε μια πανομοιότυπη φάση με το 1-0, ο Μιλιβόγεβιτς αξιοποίησε την ασίστ (και πάλι) του Ντουρμάζ ανεβάζοντας στα ύψη τον δείκτη του σκορ.

Θα μπορούσε να θεωρηθεί πως το δεύτερο ημίχρονο θα ήταν... διαδικαστικό. Ο Ολυμπιακός όμως και ιδιαίτερα ο Ντουρμάζ δεν είχαν καμία διάθεση να σταματήσουν. Ο Ντουρμάζ ήταν σε δαιμονιώδη κατάσταση, αναμφίβολα στο καλύτερό του βράδυ με την φανέλα του Θρύλου και το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ. Τελικά πέτυχε... δύο! Και τα δύο με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το μόνο που άλλαξε ήταν η πλευρά που διάλεξε να χτυπήσει! Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νταβίντ Φουστέρ με πέναλτι στο 85'.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Μέγιερι, Σαλίνο, Βούρος, Γιαννούλης (58' Πελέ), Μαζουακού (46' Φουστέρ), Μπουχαλάκης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Διαμαντάκος (46' Χάρα), Μπενίτες.

Τύρναβος (Χαραλαμπίδης): Μάλτζαρης (46' Ντάλλας), Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Σιάτρας (26' Παπασάββας), Χαλούλος, Εμμανουήλ, Γεωργίου, Αλεξίου (62' Ότα), Σουλιώτης, Στεριαννός, Ιβανίδης.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ