2015-01-29 15:58:59
Φωτογραφία για Πραγματοποιήθηκε η 7η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE by Palmie bistro
Πραγματοποιήθηκε η 7η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015, στο Palmie bistro στο Κεφαλάρι στις 18:00 υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro.

Βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2014, σε μια εντυπωσιακή βραδιά, με κεντρική παρουσιάστρια την Μάγδα Τσέγκου. Όλος ο κόσμος του franchising έδωσε το παρόν, και περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες ανέδειξαν το ίδιο το franchising και τη δυναμική του ως διέξοδο της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στο πλαίσιο της σημερινής ύφεσης. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες οι κ.κ. Παύλος Θώμογλου, Αντιπρόεδρος ΕΒΕΑ, Σωτήρης Γιαννακάκης, Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ ΑΕ και Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Σύμβουλος της PLANNNING AE.


Οι φετινοί νικητές, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2014 ήταν οι αλυσίδες: 

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (SOCIAL RESPONSIBILITY)GOODY'S (BEST CONCEPT RE-DESIGN)ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ (BEST MARKETING CAMPAIGN)CHILLBOX (BEST INTERNATIONAL EXPANSION)CURVES (BEST MASTER FRANCHISE)COFFEE ISLAND (BE SPOKEN FRANCHISOR)ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ (FAST GROWTH FRANCHISOR)PIZZA FAN (BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT)FULLAH SUGAH (BEST FRANCHISE WORKPLACE)IQ PERFUMERIE (MOST INNOVATIVE CONCEPT)ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ (BEST USE OF TECHNOLOGY)ΜΕΛΙΣΣΟΤΟΠΟΣ - BEE PLACE (BEST URBAN FRANCHISE)FAMOUS (BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT )PALMIE BISTRO (BEST PRODUCT QUALITY)ΒΕΝΕΤΗΣ (MOST LOYAL NETWORK)BUBBLEICIOUS (CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE)FILTAFRY (ECO FRIEΝDLY FRANCHISE)CONSTANTIN BAKERY FOOD HALL (BEST FRANCHISE MANAGER)EPSILON 5 (BEST INTERNAL ORGANIZATION)CLICK GATE - FOCUS ON (MOST PROMISING FRANCHISOR)ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ). 

Best Franchise Leader αναδείχθηκε ο κ. ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΜ ΑΕ που διοργανώνει την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise και Woman Franchisor of the Year αναδείχθηκε η κ. ΑΝΤΖΕΛΑ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ, Διευθύνουσα Σύμβουλος της YAMA HELLAS AE.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ' έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. Επιβραβεύοντας τις αλυσίδες, τους managers και τους επιχειρηματίες του franchising, αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να παραμένουν ανταγωνιστικές.

Όπως τονίζει ο κ. Πλάτων Τρ. Μαλλικούρτης, εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS, «Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αποδεικνύουν τη δυναμική του franchising και τα ισχυρά προνόμια που παρέχει σε όλους όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον και ταυτόχρονα δείχνουν ότι η επιχειρηματική κοινότητα συνεισφέρει τα μέγιστα προς την πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση, μέσω ανάπτυξης εντός αντίξοων συνθηκών.».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ