2015-02-04 17:04:17
Φωτογραφία για ΣΕΛΟΥΚ ΓΙΑ ΤΟ... ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΝΤΝΙΠΡΟ
Για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Γιεβγέν Κονοπλιάνκα μίλησε ο γνωστός μάνατζερ, Ντμίτρι Σέλουκ, ο οποίος είναι αυτός που έχει φέρει στον Ολυμπιακό τον Γιάγια Τουρέ.

Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής της Ντνίπρο είχε απασχολήσει πολλές ομάδες τον τελευταίο καιρό, ενώ βρέθηκε ένα βήμα από τη μεταγραφή του στη Ρόμα, δίχως ωστόσο να επέλθει κάποια συμφωνία, όπως σας ενημερώσαμε.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι και όπως είναι φυσικό αρκετές ομάδες θέλουν να... αποσπάσουν την υπογραφή του.

Από την πλευρά του ο Σέλουκ, όπως τόνισε, πιστεύει πως ο Κονοπλιάνκα θα πάρει το καλοκαίρι την απόφαση, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον και όχι από τώρα.

Μεταξύ άλλων, ο Σέλουκ τόνισε:

«Τα σενάρια μόνο κακό κάνουν στον Κονοπλιάνκα και στη Ντνίπρο. Βρίσκεται σε μια κατάσταση, όπου είναι απαραίτητο να αποφασίσει για το μέλλον του, κάτι που θα κάνει το καλοκαίρι, δηλαδή για το αν θα φύγει ή θα μείνει για πάντα στη Ντνίπρο» και συνέχισε:

«Στην Ουκρανία δεν είναι δυνατό να γίνουν μεγάλες συμφωνίες. Δεν θα πω σε τι επίπεδο βρίσκεται, ωστόσο γενικά στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, λίγες είναι οι υψηλές συμφωνίες που γίνονται».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ