2015-02-14 21:46:35
Φωτογραφία για Απαράδεκτη η pizza hut...
Αγαπητό tromaktiko,

πήγαμε χτες με την παρέα μου στην pizza hut Γλυφάδας και οι 2 από την παρέα ήθελαν να πάρουν την προσφορά unlimited , με 10 ευρώ όσες πίτσες θες. Αρχικά μας είπαν ότι πρέπει να πάρουμε όλοι την προσφορά αλλιώς δε επιτρέπετε διότι φοβούνται μην την μοιραστούν 2 άτομα την προσφορά. Εμείς προτείναμε να κάτσουν στο διπλανό τραπέζι αυτοί που θελαν την προσφορά για να μην μπουν στο δέλεαρ να δοκιμάσουν από την πίτσα.

Εν τέλη μας άφησαν να κάτσουμε όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι αφού μας τόνισαν πολλάκις με απαράδεκτο τρόπο ότι απαγορεύεται να δοκιμαζόσουν αυτοί που δεν έχουν πάρει την πρόσφορα. στο τέλος είχε περισσέψει μισή πίτσα από το ένα παιδί και δεν δεχόντουσαν να μας την βάλλουν σε πακέτο γιατί ήταν ποσφορας (?) και είπαν ότι θα την πετάξουν. τόσος κόσμος πεινάει και η pizza hut προκειμένου να μην δώσει την πληρωμένη πίτσα σε πακέτο προτιμάει να την πετάξει.

Εγώ προσωπικά πέρα από την απαράδεκτη συμπεριφορά και τον συνεχόμενο έλεγχο αν δοκιμάσαμε όχι από την πίτσα της προσφοράς , δεν πρόκειται  να ξανά πατήσω στην αλυσίδα διότι θεωρώ απαράδεκτο πληρωμένη πίτσα να μην στην δίνει πακέτο και να προτιμάει να την ξαναπουλήσει η να την πετάξει.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ