2015-02-14 23:22:25
Φωτογραφία για ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ... ΠΑΟ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ!
Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Κώστας Φορτούνης με την εκπληκτική του εμφάνιση και τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Εργοτέλη.

Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος μέσος του Ολυμπιακού ήταν με διαφορά ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης των ερυθρόλευκων, συμβάλλοντας τα μέγιστα, ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις νίκες.

Στις δηλώσεις του ο νεαρός διεθνής μέσος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τα δύο όμορφα γκολ που πέτυχε, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στις επερχόμενες αναμετρήσεις με την Ντνίπρο, αλά και το ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Το καλό είναι που κέρδισε η ομάδα. Σίγουρα είμαι χαρούμενος για τα γκολ. Τα γκολ που έβαλα είναι ομαδική δουλειά. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Ήμασταν πολύ άτυχοι στην αρχή. Είχαμε πάρα πολλές τελικές δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά πιστεύω ότι είχαμε πάρα πολύ υπομονή στο παιχνίδι μας. Δεν το βάλαμε κάτω. Ο προπονητής μας θέλει να παίζουμε πάντα με τη μπάλα κάτω. Το κάναμε πολλές φορές αυτό και η υπεροχή μας καρποφόρησε στο δεύτερο ημίχρονο» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Φορτούνη, ο οποίος ερωτηθείς για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, επεσήμανε:


«Μου αρέσει να παίζω και σαν αριστερό χαφ και πίσω από τον σέντερ φορ. Όπου μου ζητήσει ο προπονητής είμαι έτοιμος ν’ ανταπεξέλθω».

Όταν ρωτήθηκε για την προσεχή ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Ντνίπρο, ο Κώστας Φορτούνης δήλωσε:

«Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι ευρωπαϊκό. Οι καιρικές συνθήκες θα είναι δύσκολες. Πάμε εκεί για ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε στον επαναληπτικό του Καραϊσκάκη να πάρουμε την πρόκριση».

Ερωτηθείς για την Εθνική ομάδα και την έλευση του Σέρχιο Μαρκαριάν στο τιμόνι της Εθνικής ομάδας επεσήμανε: 

«Η Εθνική είναι ένα άλλο κομμάτι έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, όλοι πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να ανέβουμε. Να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, ωστόσο πρέπει να μην υπάρχει γκρίνια. Έχει έρθει ένας νέος προπονητής κα όλοι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά»

Όσον αφορά το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟ, ο αριστεροπόδαρος χαφ του Θρύλου τόνισε:

«Είναι ένα ελληνικό ντέρμπι. Όλος ο κόσμος περιμένει αυτό, Εμείς έχουμε το βαθμολογικό αβαντάζ πάμε για τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Με καλό ποδόσφαιρο θα μπορέσουμε να πάρουμε και τη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ