2012-05-02 15:16:03
Φωτογραφία για 1ος Ποδηλατικός - Αρχαιολογικός Γύρος και θεατρική παράσταση μετά από 2.500 χρόνια
Στις 2 Μαïου 2012 διοργανώνεται ο 1ος Ποδηλατικός - Αρχαιολογικός Γύρος. Μια ποδηλατοβόλτα με σκοπό την ξενάγηση στα αρχαία μνημεία της πόλης των... Αχαρνών με τερματισμό στο Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών (οδός Αρχαίου Θεάτρου 21 πρώην οδός Σαλαμίνος) για την ανάδειξη του οποίου αγωνιζόμαστε.

Εκκίνηση: 16.00μμ Αχαρνικές Πύλες ( Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα)

Στάση 1η: Θολωτός Τάφος Αχαρνών, Κόκκινος Μύλος

Στάση 2η: Τύμβος Σοφοκλή, Βαρυμπόμπη

Τερματισμός: 20.30μμ Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση της παράστασης "Αντιγόνη" του Σοφοκλή από την Θεατρική Ομάδα Καλλιτεχνικού Καφενείου Αχαρνών (ΘΟΚΚΑ).

Πληροφορίες - Οδηγίες

Καθ΄όλη την διάρκεια της ποδηλατοβόλτας θα υπάρχει συνοδεία από την Τροχαία ή/και από τη Δημοτική Αστυνομία. Επίσης θα υπάρχει διασώστης για την παροχή Ά Βοηθειών εάν απαιτηθεί Η πομπή θα ακολουθείται από όχημα τύπου VAN που θα παραλαμβάνει ποδηλάτες με τυχόν απρόοπτα προβλήματα, μαζί με τα ποδήλατα τους. Για οποιαδήποτε πληροφορία κατά τη διαδρομή, μπορείτε να απευθύνεστε στους διοργανωτές που θα τους ξεχωρίσετε από τα φωσφοριζέ γιλέκα και τους ασυρμάτους που θα φέρουν.


Προϋποθέσεις - Όροι συμμετοχής

Για να μπορείτε να συμμετέχετε στις δραστηριότητές μας θα πρέπει να:

Είστε ενήλικος η ανήλικος με συνοδό-κηδεμόνα.

Έχετε επίγνωση των πράξεών σας για τις οποίες είστε υπεύθυνοι σε όλη την διάρκεια που πραγματοποιείται η ποδηλατοβόλτα.

Κάθε ένας που συμμετέχει είναι υπεύθυνος για την ομαλή διεξαγωγή της δραστηριότητας σε θέματα ασφάλειας και συμπεριφοράς. Δεν προσπερνάμε τον οδηγό και ακολουθούμε πιστά τις υποδείξεις ή συστάσεις των διοργανωτών.

Είναι απαραίτητα και επιβάλλονται φώτα εμπρός πίσω ή γιλέκο φωσφοριζέ δεν θα μπορείτε να συμμετέχετε χωρίς αυτά, είναι θέμα ασφάλειας ατομικό και ομαδικό.

Ευθύνη των διαχειριστών της ποδηλατοβόλτας "Επισκήνια 2012" δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση. O κάθε ένας έχει την πλήρη ευθύνη του εαυτού του χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι σε περιπτώσεις τεχνικών προβλημάτων αλλά και τραυματισμών δεν θα υπάρξει η υποστήριξη όταν αυτό είναι εφικτό είμαστε όλοι μια ομάδα και θα παραμείνουμε έτσι μέχρι και την λήξη της εκδήλωσης.

Επιπλέον σημαίνει ότι γνωρίζει τις απαιτήσεις της όποιας επικινδυνότητας που μπορεί να προκύψει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του αλλά αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η ποδηλατοβόλτα καθώς και την ευθύνη για την ασφάλεια του και παραιτείται από κάθε απαίτηση κατά των διαχειριστών της ποδηλατοβόλτας "Επισκήνια 2012".

Η συμμετοχή στην βόλτα σημαίνει ταυτόχρονα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής σε αυτή.

Διοργανωτής

Επισκήνιον

Συνδιοργανωτές

Acharnai Ride

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΣ

Ε.Ο.Σ. ΑΧΑΡΝΩΝ

Π.Ε.Π.Α.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ των ΑΧΑΡΝΩΝ

Υπό την αιγίδα του

ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΑΧΑΡΝΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ (Πλ. Κοτζιά) - [ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ] - Αθηνάς - Ομόνοια - Πανεπιστημίου - 3ης Σεπτεμβρίου - Ιουλιανού - ΟΔΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - [ΔΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ] - Δεκελείας - Πίνδου - [ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ] - Φιλαδελφείας - ΘΟΛΩΤΟΣ ΤΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ - Φιλαδελφείας - Οδυσσέως - Αγ. Κων/νου - Λ. Αθηνών - Φ. Δέδε - Αρχαίου Θεάτρου - Παγκάλου - Πάρνηθος - Θρακομακεδόνων - [ΑΝΑΠΑΥΛΑ] - Αρχελάου - Π. Μελά - Νεάρχου - Αντίοχου - Μίχα - Ορφέως - Βαρυμπόμπης - Τύμβου Σοφοκλή - ΤΥΜΒΟΣ ΣΟΦΟΚΛΗ (ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ) - Τύμβου Σοφοκλή - Βαρυμπόμπης - Δαμάσκου - Πυρακάνθων - Χλόης (Πλ. Βαρυμπoμπης) - Τατοϊου - Δεκελείας - Πάρνηθος - Παγκάλου - Αρχαίου Θεάτρου - ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ - [ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ του ΣΟΦΟΚΛΗ"]
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ