2015-02-17 19:56:27
Φωτογραφία για ΕΠΛΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης
Αρ. πρωτ.: 24/2015                                            Θεσσαλονίκη 17-02-2015

ΘΕΜΑ: «Πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης».

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16-02-2015 η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης μας στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συναδέλφους που έσπευσαν να προσφέρουν το ανεκτίμητο δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη καθώς και αυτούς που προσήλθαν αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να συμετάσχουν. Επίσης, ευχαριστούμε για την παρουσία του τον Διοικητή του Γ' Λ/Τ Σκάλας Κατερίνης Υποπλοίαρχο Λ.Σ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Δημήτριο, καθώς και το προσωπικό του κέντρου αιμοδοσίας του ΓΝ Κατερίνης για την άψογη φιλοξενία και τον επαγγελματισμό τους που επέδειξαν κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας.

Για όσους συναδέλφους επιθυμούν να προσφέρουν αίμα, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, αναφέροντας τους ότι θέλετε το αίμα να πάει στο Νοσοκομείο Άγιου Παύλου Θεσσαλονίκης για την τράπεζα αίματος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για ενημέρωση (ότι δώσατε αίμα σε άλλο νοσοκομείο για την δική μας τράπεζα αίματος), επικοινωνήστε με την υπεύθυνη αιμοδοσίας της Ένωσης μας ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ Ελένη (6937366367).

ΠΗΓΗ: http://eplskmaked.blogspot.gr/2015/02/blog-post_17.html#more
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ