2012-05-02 17:08:04
Φωτογραφία για Καιάφας: Πηδούν τα κάγκελα για ένα μπάνιο!
Στο σημείο να πηδούν κρυφά τα κάγκελα, κινδυνεύοντας να τραυματιστούν, έχουν φτάσει Έλληνες και ξένοι επισκέπτες, προκειμένου να κάνουν τα θεραπευτικά τους μπάνια στον Καϊάφα.

Κι αυτό συμβαίνει γιατί, αν και ήδη έχουμε μπει στο Μάιο, παραμένει άγνωστο πότε θα ξεκινήσει η λειτουργία τους.

Ο απολογισμός του Πάσχα για τη Ζαχάρω, σε εμπορικό και τουριστικό επίπεδο, δεν είναι θετικός, όπως εξηγεί ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως Αργύρης Παύλος, παρά την προσπάθεια που καταβλήθηκε από όλους για καλές τιμές σε παροχές και προϊόντα.

Τελευταία τους ελπίδα ήταν η έναρξη της λειτουργίας των λουτρών, κάτι στο οποίο όπως όλα δείχνουν δεν μπορούν να ελπίζουν. «Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι τα Λουτρά θα ανοίξουν, τουλάχιστον, στις 15 Ιουνίου, όπως πέρσι. Η ΕΤΑ, στις επαφές που είχα, με ενημέρωσε ότι λόγω και εκλογών δεν υπάρχει πρόβλεψη για να ανοίξουν νωρίς οι λουτροπηγές», εξηγεί ο κ.Παύλος και καλεί όλους τους υποψήφιους όλων των κομμάτων που αυτές τις ημέρες επισκέπτονται τη Ζαχάρω και «μοιράζουν «θα» και υποσχέσεις» να ασχοληθούν με σοβαρότητα με τον Καϊάφα γιατί από αυτόν ζουν δεκάδες οικογένειες και επιχειρήσεις, που αυτοί τη στιγμή έχουν φτάσει σε αδιέξοδο, λόγω της μη λειτουργίας τους. Σημειώνει τέλος ότι όλοι αυτοί, οι υποψήφιοι που κατά καιρούς έχουν βρεθεί στην κυβέρνηση και «δεν έχουν βάλει ένα λιθαράκι για την ανάπτυξη της Ηλείας», όπως χαρακτηριστικά είπε, να πουν την αλήθεια στον κόσμο.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ