2012-05-02 18:18:03
Φωτογραφία για Ραγκούσης κατά Βενιζέλου και... Τσοχατζόπουλου!
Σφοδρή επίθεση στον πρώην υπουργό Άφησε σπόντες και για το συγγνώμη Βενιζέλου! Σφοδρή επίθεση προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης, αν και δεν απέφυγε να αναφερθεί στον Ευάγγελο Βενιζέλο, λέγοντας πως ο ίδιος δεν ζητάει συγγνώμη!

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα από ραδιοφωνική του συνέντευξη: " Εμείς, ως κόμμα, ως παράταξη και ως πρόσωπα, τον Οκτώβριο του 2009 πήραμε μια μεγάλη απόφαση. Εγώ, για αυτή την απόφαση ούτε ζητώ συγγνώμη, ούτε μετανιώνω. Πήραμε την απόφαση να προτάξουμε το εθνικό συμφέρον, να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κρατηθεί ο τόπος «όρθιος», ακόμα και αν εμείς εξαφανιστούμε από τον πολιτικό χάρτη. Εγώ, για αυτή την απόφαση, δεν μετανιώνω, δεν ζητάω συγγνώμη.

Αυτοί που πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη απέναντι στον ελληνικό λαό είναι αυτοί που πριν το 2009, και κυρίως από το 2004 μέχρι το 2009, η κυβέρνηση Καραμανλή και πριν από αυτήν, όλοι όσοι κυβέρνησαν τον τόπο και έκαναν ρουσφέτια, σπατάλες, «ρεμούλες», έκαναν και προσωπικές περιουσίες και τώρα είναι πίσω από τα σίδερα της φυλακής και μας κάνουν εμάς να ντρεπόμαστε όταν προέρχονται από τη δική μας παράταξη.


Αυτοί να ζητήσουν συγγνώμη, που πριν το 2009 κυβερνώντας την Ελλάδα, χάρη στον εξωτερικό δανεισμό, έκαναν εύκολες πολιτικές καριέρες και κατάφεραν εκείνα τα χρόνια, θυσιάζοντας το μέλλον και την προοπτική αυτού του τόπου, να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό πρόβλημα, που στα χέρια μας το 2009, παραλίγο να κοστίσει την υπόσταση της χώρας. 

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τρέχει ο Ζαραδούκας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Τρέχει" ο Ζαραδούκας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ