2012-05-02 18:16:02
Φωτογραφία για Τρέχει ο Ζαραδούκας
"Τρέχει" ο Ζαραδούκας

2/5/2012 

Ο Γιάννης Ζαραδούκας συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμος να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Στο Μονακό για ένα μήνα ο διεθνής μπακ με σκοπό να συνεχίσει σε εντατικούς ρυθμούς την αποκατάσταση του.

Να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα στην περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας είναι ο μεγάλος στόχος του Γιάννη Ζαραδούκα.

Για τον λόγο αυτό ο διεθνής μπακ δουλεύει καθημερινά με σκοπό να αποκατασταθεί πλήρως ο τραυματισμός του στους χιαστούς και να μπορεί σε δύο μήνες περίπου να ακολουθήσει κανονικά προγράμματα εκγύμνασης όπως όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Επιπλέον, ο Ζαραδούκας θα μεταβεί σε ειδικό κέντρο στο Μονακό προκειμένου να συνεχίσει σε εντατικούς ρυθμούς την αποκατάσταση του για ένα περίπου μήνα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην βάση του. Εξάλλου ο αριστεροπόδαρος αμυντικός θα έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν, αφού αναμένεται να αποτελέσει το δίδυμο των αριστερών μπακ, μαζί με τον Χοσέ Χολέμπας.

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ