2015-02-24 11:46:49
Φωτογραφία για «Επανασύνδεση» για πρώην αρραβωνιασμένο ζευγάρι μήνες μετά το χωρισμό τους
Υπήρξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μετά από δύο χρόνια σχέσης, ο γνωστός πυγμάχος και η όμορφη εστεμμένη και αφού αρραβωνιάστηκαν, δηλώνοντας έτοιμοι για γάμο, λίγο μετά το καλοκαίρι χώρισαν.

Και ενώ τον Αύγουστο η Διονυσία Κουκίου και ο Τάσος Μπερδέσης απολάμβαναν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, ως βόμβα θα έσκαγε ο χωρισμός τους.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, το τέλος της σχέσης, άφησε πικρία στον Τάσο Μπερδέση. Η Διονυσία Κουκίου δεν άργησε να συνεχίσει την ζωή της στο πλευρό του Γιάννη Σπαλιάρα.

Το govastileto ανακάλυψε την νέα εξέλιξη της σχέσης τους. Το Σαββάτο στους αγώνες «Best Fighter» που έγιναν στο «Κλειστό Παλαιού Φαλήρου» όπου αγωνιζόταν ο Τάσος Μπερδέσης, η εμφάνιση της Διονυσίας Κουκίου, προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς.

Αφού είχαν μήνες να τους δούνε μαζί, μετά το χωρισμό. Κάποιοι δεν άργησαν να σιγοψιθυρίσουν περί επανασύνδεσης. Ο γνωστός φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούγκας όμως που εξασφάλισε το ντοκουμέντο της «επανασύνδεσης» ανέφερε ότι οι δυο τους είναι δυο καλοί φίλοι.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ