2012-05-02 18:59:34
Φωτογραφία για «Τσεκάρει» τον Ιτάνζ...
Την περίπτωση του Καμερουνέζου τερματοφύλακα του Ατρομήτου Σαρλ Ιτάνζ εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Ο πρώτην πορτιέρο της Λίβερπουλ, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον σαββατιάτικο τελικό Κυπέλλου δεσμεύεται με τους Περιστεριώτες με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου.

Το όνομα του Σαρλ Ιτάνζ επιστρέφει στο προσκήνιο για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας του Ατρομήτου, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία στον σαββατιάτικο τελικό Κυπέλλου αρέσει στους «ερυθρόλευκους».

Η περίπτωση του Αφρικανού πρώην πορτιέρο της Λίβερπουλ απασχολεί τους Πειραιώτες, οι οποίοι τον παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια και έχουν αποκτήσει ξεκάθαρη άποψη για την αξία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιτάνζ δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη έτους με τον Ατρόμητο, αλλά εφόσον στον Θρύλο αποφασίσουν να κινηθούν για την απόκτησή του δεν θα αντιμετωπίσου ιδιαίτερα προβλήματα, λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που έχουν με τους «κυανόλευκους.

Οι νταμπλούχοι έχουν ήδη δύο καλούς και έτοιμοςυ τερματοφύλακες στο ρεόστερ τους και αναφερόμαστε στους μπάλας Μέγιερι και Ρόι Κάρολ, οι οποίοι με τις εμφανίσεις τους στη διάρκεια της σεζόν, που ολοκληρώθηκε, απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν με αξιώσεις σε υψηλό επίπεδο.

Στην διοίκηση του Ολυμπιακού επιθυμούν να αποκτήσουν κι έναν εξίσου καλό τρίτο τερματοφύλακα, ώστε να αισθάνονται πλήρεις στην νευραλιγκή θέση κάτω από τα δοκάρια.

 http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ