2012-05-02 18:57:30
Φωτογραφία για Πού βρίσκεται το μοναδικό πάρκο με θέμα το σεξ;
Ένα πάρκο διαφορετικό από όλα τ' άλλα Το πάρκο ονομάζεται Jeju Loveland και στο νησί Jeju, κοντά στις ακτές της Κορέας. Το νησί Jeju είναι ένας δημοφιλής προορισμός για μήνα του μέλιτος νιόπαντρων ζευγαριών μιας και, μέχρι πριν από μια δεκαετία, οι περισσότεροι κάτοικοι δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για οικονομικούς και πολιτικούς λόγους.

Το 2002, μια ομάδα αποφοίτων από την πιο σημαντική Σχολή Καλών Τεχνών της Νότιας Κορέας στο Hongik Πανεπιστήμιο, είχε τη φαεινή ιδέα να δημιουργήσει έργα τέχνης με σεξουαλικό περιεχόμενο εμπνευσμένο από τους κατοίκους του Jeju. Αυτό ήταν προφανώς μια πρωτότυπη ιδέα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα μπορούσε να μετριάσει οποιαδήποτε πιθανή αμηχανία μεταξύ των συντρόφων στην κρεβατοκάμαρα.. κάτι που είχε τη σημασία του μιας και πολλά ζευγάρια στην Κορέα καταλήγουν (ή κατέληγαν ως εκείνη τη στιγμή) σε προσυμφωνημένους γάμους.

Το πάρκο Jeju Loveland άνοιξε επίσημα το 2004, παρουσιάζοντας μια συλλογή από 140 έργα τέχνης με θέμα το σεξ! Πέρα από αυτά ο επισκέπτης μπορεί να βρει ζωντανά γυμνά μοντέλα, ταινίες πορνό εκθέσεις με σεξουαλικά παιχνίδια κ.α. Ένας παράδεισος δηλαδή για έναν ανήσυχο επισκέπτη.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ