2012-05-02 18:57:31
Φωτογραφία για ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ FINAL4 ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Το φετινό Final 4 της Ευρωλίγκας θα διεξαχθεί στις 11 με 13 Μαΐου στο γήπεδο «Σινάν Ερντέμ Αρίνα». Η διοργάνωση επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στην Κωνσταντινούπολη με τον Ολυμπιακό να είναι ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες που θα αγωνιστούν για το πολυπόθητο τρόπαιο.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ανακοινώθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορέσουν οι φίλαθλοι να μετακινηθούν προς το γήπεδο. Το σάιτ της διοργανώτριας αρχής δίνει πλήρης οδηγίες με αφετηρία το αεροδρόμιο του Ατατούρκ, του Σαμπιχά Γκιοκτσέν και του Καντικού, τις πλατείες Ταξίμ και Σουλτάν Αχμέτ μέχρι το γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά:

Από το αεροδρόμιο Ατατούρκ προς τη «Σινάν Ερντέμ»:

1)Παίρνοντας το μετρό, με το εισιτήριο να κοστίζει 70 λεπτά, σταματάς την στάση Ataköy και συνεχίζεις με τα πόδια για εφτά λεπτά. Η όλη διαδρομή είναι 20 λεπτά.


2)Με ταξί, το οποίο στοιχίζει 7 ευρώ, κάνοντας 15 λεπτά περίπου

Από το αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν προς τη «Σινάν Ερντέμ»:

1)Παίρνεις το λεωφορείο Kadıköy Havaş, το οποίο στοιχίζει τέσσερα ευρώ, σταματάς στην τελευταία στάση και περνάς με το καραβάκι στο λιμάνι Bakırköy. Με ταξί οδηγείσαι στη «Σινάν Ερντέμ». Η όλη διαδρομή είναι περίπου 90 λεπτά.

2)Παίρνεις το λεωφορείο Taksim Havaş το οποίο έχει στάση ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο, κατεβαίνεις στην τελευταία στάση (Taksim). Εκεί επιβιβάζεσαι στο λεωφορείο 71 και σταματάς στην στάση Yedikule. Η διαδρομή διαρκεί 90 λεπτά.

3)Με ταξί έξω από το αεροδρόμιο (40 ευρώ) σε 60 λεπτά περίπου.

Από την πλατεία Sultanahmet προς τη «Σινάν Ερντέμ»:

1)Με τραμ, σταματώντας στην στάση Aksaray, παίρνεις το μετρό από την στάση Ataköy και φτάνεις στον προορισμό σου σε 40 λεπτά.

2) Με 12 ευρώ σε 30 λεπτά με ταξί.

Από την πλατεία Ταξίμ προς τη «Σινάν Ερντέμ»:

1)Με το λεωφορείο 71, σταματάς στην στάση Ataköy 4.Kısım. συνεχίζεις μέχρι τον προορισμό σου με την συνολική διαδρομή να είναι 45 λεπτά.

2)Με 12 ευρώ σε 25 λεπτά με ταξί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ