2012-05-02 19:06:37
Φωτογραφία για Στις 17 φθάνει ο συνολικός αριθμός των γυναικών που εντοπίστηκαν με AIDS
Πέντε επιπλέον ιερόδουλες εντόπισαν οι αρχές να είναι φορείς του ιού του ΑIDS κατά την διάρκεια των σημερινών ελέγχων στο κέντρο της Αθήνας. Οι έλεγχοι, όπως αναφέρει το ΚΕΕΛΠΝΟ, θα συνεχιστούν και αύριο Πέμπτη 3 Μαΐου και θα επαναλαμβάνονται σε καθημερινή βάση

Νωρίτερα, μια πρόταση ρηξικέλευθη ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Να ποινικοποιηθεί το σεξ χωρίς προφυλακτικό με ιερόδουλες» πρότεινε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου και μάλιστα φανερά εκνευρισμένος καταφέρθηκε κατά όσων έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις με τις ιερόδουλες που φέρουν τον ιό του Aids, χαρακτηρίζοντάς τους «γαϊδούρια».

«Πρόκειται για βαρύτατη αμέλεια που συνάδει με τη γαϊδουριά. Είναι δυνατόν να πηγαίνεις σε χώρους που δε είναι ελεγμένοι υγειονομικά και να πας χωρίς προφύλαξη; Διακινδυνεύεις την οικογένεια σου;» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επεσήμανε ότι η ευθύνη για τη μετάδοση του ιού δεν είναι μόνο των εκδιδόμενων γυναικών αλλά και των ανδρών που κάνουν σεξ μαζί τους χωρίς προφυλάξεις και πρότεινε ακόμη και να ποινικοποιηθεί η ερωτική συνεύρεση χωρίς προφυλάξεις αλλά και γενικότερα η ερωτική πράξη με παράνομη εκδιδόμενη.


Μάλιστα ο κ.Λοβέρδος είπε πως η επιθυμία του θα ήταν «να δημοσιοποιηθούν και οι φωτογραφίες των πελατών που πήγαν στους οίκους ανοχής χωρίς προφυλάξεις. Διότι η ευθύνη είναι μισή μισή».

Να σημειωθεί ότι ήδη πάνω από 1600 άνδρες τηλεφώνησαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ ζητώντας πληροφορίες καθώς ήρθαν σε επαφή χωρίς προφυλάξεις σε οίκους ανοχής.

Πηγή: ygeianews.gr
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μικρο-φύκια αντί πετρελαίου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μικρο-φύκια αντί πετρελαίου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ