2012-05-02 19:09:04
Φωτογραφία για Ισπανός ή... Ίσπανιτς;
Όσοι το έχετε "δέσει κόμπο" οτι ο Ολυμπιακός θα πάρει τεχνικό Ισπανό, ισπανόφωνο ή Πορτογάλο, καλύτερα να κρατήσετε μια πολύ γερή πισινή Καλό το "ισπανικό μοντέλο", πολύ καλό να βρεθεί "προπονητής με τη φιλοσοφία Βαλβέρδε", αλλά όσο περνάει ο καιρός στους νταμπλούχους σκέφτονται, αν δεν το έχουν ήδη πάρει απόφαση, πως ο νέος τεχνικός δεν είναι απαραίτητο να μιλάει ισπανικά.

Την τελευταία εβδομάδα, σε δυο διαφορετικές του τοποθετήσεις, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Κώστας Καραπαπάς, έχει ρίξει τις πρώτες... προειδοποιητικές βολές.

"Δε θα είναι από την Ελλάδα, αυτό μπορούμε να το πούμε με σιγουριά, ενώ δεν θα είναι και αποκλειστικά από την Ισπανία", σημείωνε σε δηλώσεις του στις 29 Απριλίου, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα σχολιάζοντας και πάλι το θέμα του επόμενου προπονητή της ομάδας, υπογράμμιζε: "... συνεχίζουμε από εκεί που είμαστε, δηλαδή ένα μοντέλο με νέο τεχνικό από ένα προηγμένο πρωτάθλημα, πιθανότατα και Ισπανό ή μιας σχολής προηγμένης ποδοσφαιρικά".


Οι πολύ προσεκτικά διατυπωμένες δηλώσεις ουσιαστικά επιβεβαιώνουν αυτό που ολοένα ψιθυρίζεται στην Πλατεία Αλεξάνδρας και στου Ρέντη πως ο νέος τεχνικός πιθανότατα δεν θα μιλάει ισπανικά.

Επιπλέον, το πιο σημαντικό που πρέπει να κρατήσετε οτι τα 1,8 εκ. ευρώ-με τα μπόνους-που παίρνει φεύγοντας ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ΔΕΝ θα τα πάρει ο νέος προπονητής, είτε Ισπανός ή... Αφρικανός!

Το μπάτζετ έχει χαμηλώσει και κάποιοι κάνουν λόγο πως το "ταβάνι" του Ολυμπιακού για τον επόμενο τεχνικό θα φτάσει το 1 εκ. ευρώ...

Το αν με αυτό το ποσό ο Ολυμπιακός μπορεί να φέρει τον Μαρτίνεθ, τον Έμερι ή τον... Τζούκιτς, θα το μάθουμε στις αρχές Ιουνίου...

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ