2012-05-02 20:02:58
Φωτογραφία για Alonso: Αισθάνομαι σαν τον Rocky Balboa!
Γνωρίζουμε ότι ο Fernando Alonso ανήκει στους καλύτερους οδηγούς της Formula 1, καθώς και ότι είναι από τους λίγους που μπορούν να πάρουν αρκετούς βαθμούς χωρίς να οδηγούν ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. 

Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής μάχεται συνεχώς με την F2012, αλλά και με τους υπόλοιπους οδηγούς, προκειμένου να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αυτό, μάλιστα, το κάνει εδώ και πολλά Grands Prix, αφού η Scuderia έχει καιρό να του δώσει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να κάνουν τον “El Nano” να αισθάνεται σαν τον Rocky Balboa, όπως δηλώνει ο ίδιος: Αισθάνομαι σαν τον Rocky, πάντα παλεύω. Αν πάρω μια στροφή λάθος, ή αν κάνω ένα μικρό λάθος στο φρενάρισμα, απλά δε θα μπω στη δεκάδα. Μας λείπουν τα βασικά, ένα γρήγορο αυτοκίνητο. Με μια ομάδα όπως η Ferrari, ένα καλό αυτοκίνητο είναι αρκετό. Πρέπει να ξεκινάμε μέσα στους 10 πρώτους, να παλεύουμε για την 5άδα σε κάθε αγώνα και να έχουμε και τα δύο αυτοκίνητα στους βαθμούς, Έχουμε να κάνουμε ένα βήμα στη Βαρκελώνη, ένα στο Monte Carlo κι ένα στον Καναδά.

Είμαστε αισιόδοξοι. Είμαι ο καλύτερος στις κατατακτήριες, στο βρεγμένο, στους αγώνες και στα circuits πόλης. Προσπαθώ να είμαι πάντα 9.5/10 σε όλα. Σέβομαι τους ανθρώπους που δουλεύουν στο Maranello· πρέπει να τους αποζημιώσω με το 101%.

Πηγή: www.autoblog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα εισιτήρια της φιέστας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα εισιτήρια της φιέστας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ