2012-05-02 20:03:05
Φωτογραφία για Βέλγιο: Καμπάνια προώθησης της ελληνικής γαστρονομίας σχεδιάζει ο Έλληνας υπουργός Οικισμού
Καμπάνια ενημέρωσης και προώθησης των ελληνικών προϊόντων φιλοδοξεί να διοργανώσει του χρόνου στις Βρυξέλλες ο Έλληνας υπουργός Οικισμού στην τοπική κυβέρνηση... των Βρυξελλών, με αρμοδιότητα σε θέματα τουρισμού, παιδείας και προϋπολογισμού, Χρήστος Δουλκερίδης.

"Στόχος μου είναι να αναδείξω την ελληνική γαστρονομία, με την πρόσκληση ελλήνων σεφ οι οποίοι για 2 εβδομάδες θα παρουσιάσουν και θα μαγειρέψουν τοπικά προϊόντας" διευκρίνισε σε συνέντευξη τύπου ο κ. Δουλκερίδης με αφορμή την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για να μεταφέρει την εμπειρία του ως μέλος σε κυβέρνηση συνεργασίας, στη θέση του υπουργού Οικισμού στις Βρυξέλλες και να αναπτύξει τα θετικά παραδείγματα εφαρμογής πράσινων προτάσεων στην Ευρώπη.

"Πρέπει να επενδύσουμε στην ποιότητα των ελληνικών, αγροτικών προϊόντων" είπε ο κ. Δουλκερίδης χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο το γεγονός εισαγωγής στην Ελλάδα ποσοτήτων ντομάτας από το Βέλγιο.


Αναφερόμενος στις 500 και πλέον μέρες που το Βέλγιο παρέμεινε χωρίς κυβέρνηση, εξήγησε ότι στη χώρα υπάρχουν ανεξάρτητες υπηρεσίες που μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς το κράτος και επιπλέον, έχει δοθεί εξουσία και στις τοπικές κοινότητες.

Ο ίδιος πάντως, μιλώντας για τα περιστατικά κακοδιαχείρισης στην Ελλάδα, σημείωσε ότι όταν ταξιδεύει επιλέγει πάντα την οικονομική θέση στα αεροπλάνα ενώ το κρατικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί, είναι μικρού κυβισμού και οικολογικό, γιατί "τα χρήματα", όπως είπε, "δεν είναι δικά μου αλλά των πολιτών".
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ