2012-05-02 23:21:07
Φωτογραφία για Το Μνημονιακό «ζεύγος» δεν θα ξεκολλήσει από τη λάσπη!..
Γράφει ο Μαγια

Το ύπουλο σκηνικό υφαρπαγής της ψήφου του ελληνικού λαού από το αποκρουστικό νεοφιλελεύθερο ντουέτο Βενιζέλου – Σαμαρά, έχει μεταφερθεί στο Διαδίκτυο, μέσω των  …κρυφών δημοσκοπήσεων, που διαρρέουν τεχνηέντως.

Επιστρατεύουν ψέματα μπροστά στον πανικό της συντριβής. Τα διάφορα site που πρόσκεινται στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν βαλθεί να πείσουν ότι το μαύρο, που θα φάνε στις εκλογές, είναι τάχα άσπρο. Παρουσιάζουν.. δημοσκοπήσεις από τη Συγγρού και την Ιπποκράτους όπως τις είδαν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, στον ύπνο τους.

Επιχειρείται να εμφανιστούν τα δύο κόμματα του Μνημονίου ότι, παραμένουν ζωντανά, αθροίζοντας εκλογικό ποσοστό κοντά στο 50%! Μία αναπνοή, δηλαδή, από το όριο της πολιτικής νομιμοποίησης που απαιτεί μία συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ (50% συν μία ψήφος).

Διερωτάται κανείς: είναι δυνατόν ένας στους δύο ψηφοφόρους να πείθεται ή να πειθαναγκάζεται να στηρίξει εκείνες τις εφιαλτικές πολιτικές που θα επιφέρουν περαιτέρω οικονομική εξαθλίωσή του;


Μόνο ραγιάδες θα ψήφιζαν τα κόμματα που έκαναν την Ελλάδα προτεκτοράτο, χώρα Φόρου Υποτελή στους διεθνείς τοκογλύφους!  

Ωστόσο, ακόμη και οι φανατικότεροι υποστηρικτές τους διαπιστώνουν ότι τα κόμματα της ολέθριας μνημονιακής συγκυβέρνησης δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τη λάσπη, όση λάσπη και αν εκτοξεύσουν στους αντιπάλους τους, κυρίως προς τα αριστερά τους!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο γνωστός Πρετεντέρης, ο οποίος έγραψε στο κυριακάτικο Βήμα: «Θα πάνε στην κάλπη τα επτά εκατομμύρια Έλληνες που τους έκοψαν τους μισθούς και τις συντάξεις, που έχασαν τη δουλειά τους, που βλέπουν τα παιδιά τους άνεργα, που έκλεισε η επιχείρησή τους, που έχασαν τις οικονομίες τους στα ομόλογα, γενικώς που καταστράφηκε η ζωή τους. Κι αυτοί οι άνθρωποι, όπως τους κόβω, αποκλείεται να ψηφίσουν σαν Ελβετοί φεντεραλιστές. Κάτι άλλο θα ρίξουν…».

Ηθικόν δίδαγμα: Μην παρασύρεστε από τις βρώμικες μεθοδεύσεις της διαπλοκής! Ακόμη και κόμματα που εξαφανίζονται από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης (όπως η Κοινωνική Συμφωνία) έχουν κόσμο, παλμό, αυτό που λέμε ρεύμα ανόδου.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ