2015-03-09 09:23:08
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΥΣ «ΕΙΔΕ» Ο ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ...
«Μάτια» του Ολυμπιακού βρέθηκαν την Κυριακή στο Αγρίνιο για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Νίκολας Μαρτίνες, τον Λούκας Βιγιαφάνιες και τρεις ακόμη παίκτες του Παναιτωλικού.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κοκολάκης και ένας εκ των Πορτογάλων συνεργατών του Βίτορ Περέιρα βρέθηκαν στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, παρακολουθώντας από κοντά το παιχνίδι του Παναιτωλικού με την Κέρκυρα. Σε πρώτο πλάνο δεν ήταν άλλος από το Νίκολας Μαρτίνες.

Ο 27χρονος Αργεντίνος που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος πασέρ, με 10 ασίστ φαίνεται πως θα αποτελέσει... «μήλον της έριδος» για αρκετές ομάδες το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού ήδη το όνομά του έχει ακουστεί και για την ΑΕΚ.

Πέραν του Μαρτίνες και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Γαύρος, οι ερυθρόλευκοι παρακολούθησαν και άλλους παίκτες της ομάδας του Μάκη Χάβου, όπως ο Μπεχαράνο (23, αμυντικός), ο Μπρακάλι (33, τερματοφύλακας) και ο Ετζεγκουέλε (28, αμυντικός), ενώ πάντα στα υπόψιν βρίσκεται και ο Βιγιαφάνιες, τον οποίο έχει παρακολουθήσει και ο Περέιρα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ