2012-05-03 09:24:02
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οριστική συμφωνία Βαρδινογιάννη-Αλαφούζου
Γιάννης Βαρδινογιάννης και Γιάννης Αλαφούζος συμφώνησαν να προχωρήσει η ομάδα του δεύτερου στην εκλογή διοίκησης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν σιγά-σιγά τα πράγματα στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και όλα δείχνουν ότι η επόμενη μέρα της ΠΑΕ θα είναι συνδεδεμένη με την ομάδα του Αλαφούζου, η οποία έχει σχέδιο τη δημιουργία λαϊκής βάσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πράσινης», οι επαφές ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη οδήγησαν τις δύο πλευρές σε συμφωνία, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον του Τζίγκερ.

Βαρδινογιάννης και Αλαφούζος, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία τις τελευταίες μέρες, τηλεφωνήθηκαν και χθες (02/05), ρυθμίζοντας ουσιαστικά τις τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να προχωρήσει το όλο εγχείρημα.

Ο Τζίγκερ θα εκχωρήσει το δικαίωμα ψήφου του στην ομάδα Αλαφούζου και στη Γενική Συνέλευση θα πάει ως μεγαλομέτοχος, ορίζοντας νέο Διοικητικό Συμβούλιο.


Πιθανότεροι πρόεδροι της νέας διοίκησης είναι ο Δημήτρης Γόντικας ή ο Αριστείδης Καμάρας, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης.

Μόλις οριστεί το νέο ΔΣ, τότε θα ξεκινήσει προσπάθεια αποπληρωμής μέρους των οφειλών που έχει η ΠΑΕ, έτσι ώστε ομάδα να καταφέρει να πάρει την άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να γλιτώσει την τιμωρία από την UEFA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα Αλαφούζου έχει συγκεντρώσει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ άμεσα θα γνωστοποιήσει το πως θα μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία της δημιουργίας μιας εταιρείας λαϊκής βάσης.

Ο Αλαφούζος, είχε σύμφωνα με την «Πράσινη», επικοινωνία και με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλο Γιαννακόπουλο, με τους δύο άνδρες να μιλούν σε πολύ καλό κλίμα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα επαφή. Όπως και να έχει, η στήριξη του Παύλου Γιαννακόπουλου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία ή όχι του εγχειρήματος.

Παράλληλα, εντός της ημέρας (03/05) αναμένεται να υπογραφεί και το καταστατικό του σωματείου που ελπίζει να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ, μετατρέποντας την σε εταιρεία λαϊκής βάσης. Για αυτό το λόγο, η ομάδα Αλαφούζου θα βρεθεί σε δικηγορικό γραφείο για να υπογράψουν το πρώτο καταστατικό.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα πράξη πολέμου!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα πράξη πολέμου!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ