2015-03-17 12:11:21
Φωτογραφία για Πάτρα: Δωρεάν εκ περιτροπής ελεγχόμενη στάθμευση και Δημοτικά Παρκινγκ, είναι οι προτάσεις του Δήμου για το κυκλοφοριακό - ΟΧΙ κορύνες προς το παρόν
Η αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση της τελικής πρότασης από πλευράς Δημοτικής Αρχής, σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού και του προβλήματος της στάθμευσης έχει αρχίσει.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Π. Στάμος ο σχετικός φάκελος με τις προτάσεις θα κατατεθεί το αργότερο εντός δέκα ημερών στην επιτροπή ποιότητας ζωής ου Δήμου.

Σε αυτή προβλέπεται η εκ περιτροπής δωρεάν στάθμευση στις ζώνες που είχαν δημιουργηθεί επί ελεγχόμενης στάθμευσης και παρκομέτρησης . Η τήρηση του ωραρίου θα γίνεται με ελάχιστο κόστος .

Στην ίδια πρόταση περιλαμβάνεται και η δημιουργία νέων δημοτικό Παρκινγκ αρχής γενομένης από όλη την έκταση η οποία βρίσκεται στον σταθμό υποδοχής έναντι του Αγίου Διονυσίου ενώ θα περιλαμβάνει και τη δρομολόγηση νέων λεωφορειακών γραμμών από τα παρκινγκ που θα δημιουργηθούν.

Τέλος σε ότι αφορά την τοποθέτηση ή μη κορυνών ο κ. Στάμος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας ωστόσο πως επί του παρόντος κάτι τέτοιο δεν αποτελεί από τις προτεραιότητες στο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ