2015-03-19 21:10:05
Φωτογραφία για Φρίκη στη Πάτρα! Χρώσταγε λεφτά και δείτε τι πήγαν να του κάνουν -  Όλη η ανακοίνωση της αστυνομίας
Ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία για το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στη Ροδοδάφνη Αιγίου, όπου υπήρξαν τελικά δύο συλήψεις Ειδικότερα:

"Συνελήφθησαν σήμερα (19-3-2015), το πρωί, στη Ροδοδάφνη Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 49χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκ ε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ειδικότερα σήμερα το πρωί, στη Ροδοδάφνη Αι&gam ma;ίου, ο 49χρονος εισήλθε σε κατάστημα που διατηρεί ο 56χρονος και διαπληκτίστηκε μαζί του, για οικονομικές διαφορές.

Στη συνέχεια ο 56χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στον 49χρονο και τον τραυμάτι& sigma;ε ελαφρά στα άκρα του, ενώ ο τελευταίος κατάφερε να του αποσπάσει στη συνέχεια το μαχαίρι και να τον τραυματίσει σοβαρά με αυτό, στο κεφάλι και στα άκρα.


Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί &tau ;ου Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, οι οποίοι συνέλαβαν τον 49χρονο, εντός του καταστήματος, ενώ στο χώρο βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι με λάμα μήκους (30) εκατοστών.

Ο 56χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στ&o micron; Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Ο 49χρονος συλληφθείς νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομεί&omicron ;υ Αιγίου και θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή."

Αρχική Ενημέρωση 15.29

Ανάστατη είναι η μικρή κοινωνία της Ροδοδάφνης Αιγίου με την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε σήμερα το πρωί μεταξύ δύο ανδρών σε κατάστημα της περιοχής και που είχε ως αποτέλεσμα ο ένας να κινδυν& epsilon;ύει να χάσει τα δάκτυλα του ενός χεριού του!

Όλα συνέβησαν, κατά πληροφορίες του filodimos.gr, γύρω στις 11 το πρωί όταν ο ένας άνδρας επισκέφθηκε τον άλλον στο κατάστημά του, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού, για να ζητήσει κάποια χρήματα που &phi ;έρεται να του χρωστούσε ο καταστηματάρχης.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τότε ο επισκέπτης έβγαλε έναν μπαλτά και αποπειράθηκε να κόψει το χέρι του καταστηματάρχη, καταφέρνοντας να του κόψει τουλάχιστον δύο δάκτυλα αλλά και να τον τρα&upsi lon;ματίσει στο πρόσωπο.

Στη συμπλοκή που ακολούθησε τραυματίστηκαν και οι δύο και μεταφέρθηκαν τελικά στο Νοσοκομείο Αιγίου για τις πρώτες βοήθειες.

Ο μεν με τα κομμένα δάκτυλα έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας για να γίνει απόπειρα για συγκόλληση, ο δε δεύτερος φέρεται να νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ