2012-05-03 14:49:46
Φωτογραφία για Αποχωρεί από τη Λάρισα ο Κώστας Πηλαδάκης
Τέλος εποχής Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Λάρισα αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας ο ιδιοκτήτης της ομάδας Κωνσταντίνος Πηλαδάκης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, ο οποίος φεύγει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους, θα παραχωρήσει τις μετοχές του δωρεάν. Μάλιστα στις 19:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «AEL FC Arena» μια ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για την απόκτηση της ΠΑΕ.

Όπως αποκάλυψε ο NovaΣΠΟΡ FM, ο πρόεδρος των Θεσσαλών φέρεται να πιστεύει ότι η αποχώρησή του θα κάνει καλό στην ομάδα, ενώ αυτό που τονίζει μεταξύ άλλων είναι ότι η ομάδα δεν έχει καθόλου έσοδα, την στιγμή που τα έξοδά της είναι πολύ μεγάλα.

Τα επιτεύγματα της Λάρισας απ' την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ο Κώστας Πηλαδάκης, είναι αν μη τι άλλο αξιομνημόνευτα, καθώς μέσα σε τρία μόλις χρόνια από τότε που μπήκε στην ΠΑΕ και συγκεκριμένα το 2004, όταν ακόμα αγωνιζόταν στην Β' κατηγορία, κατάφερε να την οδηγήσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το Νοέμβριο του 2010 έκανε πράξη το όραμα πολλών ετών με τη δημιουργία του υπερσύγχρονου γηπέδου της ομάδας, την «AEL FA Arena», ωστόσο στο τέλος αυτής της σεζόν η Λάρισα υποβιβάστηκε. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της Σούπερ Λίγκας διατελώντας αντιπρόεδρος και τρίτος πρόεδρος.

Newsroom ΔΟΛ
liberals10
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ