2012-05-03 15:37:55
Φωτογραφία για Μητέρα γύριζε sex tape με τον 16χρονο γιο της χωρίς να του είχε πει ποιά είναι !
Το 16χρονο αγόρι ζούσε με τον πατέρα του (ο οποίος και είχε την κηδεμονία του) και την μητριά του χωρίς να έχει δει ποτέ του την βιολογική του μητέρα

Στην φυλακή οδηγήθηκε η 32χρονη Καλιφορνέζα Μίστι Άτκινσον, στο κινητό της οποίας βρέθηκαν βίντεο που την δείχνουν να κάνει στοματικό σεξ στον 16χρονο γιο της. Ο οποίος και δεν είχε ιδέα ότι, η άγνωστη που του την έπεσε μέσω facebook, ήταν η βιολογική του μητέρα.

Το 16χρονο αγόρι ζούσε με τον πατέρα του (ο οποίος και είχε την κηδεμονία του) και την μητριά του. Και δεν είχε δει ποτέ του την βιολογική του μητέρα. Ούτε καν σε φωτογραφία.

Κατά συνέπεια δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η σέξι τριαντάρα που άρχισε να του στέλνει πρόστυχα μηνύματα και -στην συνέχεια- γυμνές φωτογραφίες της- στο facebook θα μπορούσε να είναι αυτή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του New York Daily News, η Μίστι Άτκινσον δεν είχε επιδιώξει ποτέ να έχει επαφή με τον γιο της από την μέρα που γεννήθηκε.

Ζώντας μια εντελώς διαφορετική ζωή, σε μια παραλιακή πόλη της Καλιφόρνια, μια ώρα απόσταση από το σπίτι του γιου της.

Η όλη ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ο σύντροφος της Άτκινσον, με τον οποίο συζεί, βρήκε τα συγκεκριμένα βίντεο που την δείχνουν να κάνει στοματικό σεξ σε ένα άγνωστο έφηβο.

Ο καβγάς που ξέσπασε μεταξύ της ήταν τόσο έντονος, που οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία.

Αυτή την στιγμή η Άτκινσον βρίσκεται σε ένα κελί στις φυλακές της κομητείας της Νάπα, κατηγορούμενη για αιμομιξία, στοματικό σεξ με ανήλικο και αποστολή επιβλαβούς υλικού σε ανήλικο.

Η εγγύηση για την αποφυλάκισή της ανέρχεται στα 200.000 δολάρια.

πηγή:iefimerida
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ