2012-05-03 15:32:25
Φωτογραφία για «Κρίσιμες οι δυο επόμενες αγωνιστικές»
 Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα» μίλησε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης και ανάμεσα στα άλλα παραδέχθηκε πως ο ΠΑΟΚ πιο έμπειρη ομάδα από τον Ατρόμητο.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είπε: «Πιστεύω ότι αν δεν είχαμε την ψυχολογική αλλά και σωματική πίεση στον τελικό κυπέλλου, και ήμασταν καλύτερα θα μπορούσαμε να "χτυπήσουμε" και το χθεσινό ματς. Εμείς είμαστε μία ομάδα που πηγαίνει βήμα-βήμα. Στόχος πάντα θα πρέπει να είναι η πρώτη θέση, παρότι έχουμε τις λιγότερες πιθανότητες στα πλέι-οφ. Ο Ατρόμητος μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να κοντράρει τους πιο έμπειρους αντιπάλους, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε εύκολα το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι για Τσάμπιονς Λιγκ, ΠΑΟκ και Παναθηναϊκός είναι καλύτεροι και πιο έμπειροι, αλλά αν μπορούμε να καταφέρουμε να κατακτήσουμε την δεύτερη θέση, θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της δεκαετίας».

Μιλώντας για τα πλέι-οφ και για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος εκτός έδρας, στην έδρα του πρέπει να ανοιχτεί και αυτό του δημιουργεί άγχος. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι στο Περιστέρι με αυτά τα δεδομένα. Θα δούμε τι έκβαση θα πάρουν τα πλέι-οφ σε δύο αγωνιστικές. Δώσαμε νέο ενδιαφέρον με την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό».
 
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ