2012-05-03 17:08:54
Φωτογραφία για VIDEO: Οι Anonymous απειλούν να τινάξουν στον αέρα τις εκλογές
Ένα νέο βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και φέρεται να προέρχεται από τους Anonymous Στο βίντεο οι hackers αναφέρουν ότι σκοπεύουν να χτυπήσουν το υπουργείο Εσωτερικών την ημέρα των εκλογών, ενώ καταγγέλλουν ότι η Γερμανία ελέγχει τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα.

Στο βίντεο περιέχονται ηχητικά ντοκουμέντα, εικόνες και βίντεο από τρεις διαφορετικές υποθέσεις που απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη, η τρομοκρατία (Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς), η Siemens και το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Αναφέρουν ότι τα εν λόγω στοιχεία τα έκλεψαν μετά από επίθεση στους servers της Γερμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και σκοπεύουν να τα στείλουν στο Wikileaks.

Στο τέλος γίνεται αναφορά και στις ελληνικές εκλογές: «Οι επερχόμενες εκλογές είναι ένα ψέμα που είναι προορισμένο να εξαπατήσει τους πολίτες» αναφέρεται, ενώ ανακοινώνουν ότι θα χτυπήσουν την ιστοσελίδα του υπ. Εσωτερικών.

Για την ώρα ωστόσο αντιμετωπίζουμε με επιφυλακτικότητα το βίντεο, δεδομένου ότι δεν ανακοινώθηκε κάτι σχετικά με τα παραπάνω στον επίσημο λογαριασμό των Anonymous στο Twitter ή στο blog τους.
mediagate.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ