2015-04-04 00:36:10
Φωτογραφία για Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ... ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΑ PLAY OFF ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ!
Μία αγωνιστική πριν το φινάλε του Euroleague Top 16 η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο ποσοστό.

Ειδικά για τον Ολυμπιακό που μας ενδιαφέρει, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, εκτός και αν ο... Λάσο έχει άλλη άποψη και κάτσει να ξεφτιλιστεί από την Ζαλγκίρις μέσα στη Μαδρίτη για να παίξει με τον... Ολυμπιακό! 

Διαφορετικά, το... καλεντάρι έβγαλε Μπαρτσελόνα, με μειονέκτημα έδρας για το Θρύλο σε μία σειρά Best Of 5 που θα είναι... φωτιά.

Οι δύο πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στην Βαρκελώνη, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει μία νίκη στην Ισπανική πόλη προκειμένου να περάσει το πλεονέκτημα στα δικά του χέρια και να παίξει την πρόκριση για το φάιναλ φορ στο ΣΕΦ.

Το θετικό για τον Ολυμπιακό, είναι ότι λίγα 24ωρα πριν την πρώτη αναμέτρηση στο άντρο της Μπαρτσελόνα, οι "μπλαουγκράνα" έχουν να παίξουν το clasico της ACB κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης με ότι αυτό συνεπάγεται... Φυσικά το ίδιο ισχύει και για την ομάδα του Λάσο, αν τελικά μας... επιλέξει. 

Με λίγα λόγια, μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας, η αντίπαλος του Θρύλου θα έχει να παίξει 3 παιχνίδια (το κλάσικο και δύο για τα Play offs της Ευρωλίγκας) που απαιτούν κατανάλωση πολλών ψυχικών και σωματικών δυνάμεων. Για να δούμε...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ