2015-04-11 00:22:13
Φωτογραφία για ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ, ΑΛΛΑ... ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κοντά στο πλεονέκτημα έδρας και χρειαζόταν μια νίκη επί της Φενέρμπαχτσε για να το... “κλειδώσει”. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος τραυματίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης σε κρίσιμη καμπή του ομίλου και τα δεδομένα άλλαξαν.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν τη τρίτη θέση, έχουν μειονέκτημα έδρας και το μείζον ζήτημα για τον πρώτο προημιτελικό της Τετάρτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι αν θα αγωνιστεί ο αρχηγός τους. Ο Σπανούλης δουλεύει ασταμάτητα σε ατομικό επίπεδο για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, που επιδεινώθηκε μετά την – λάθος όπως αποδείχθηκε – συμμετοχή του στο ματς με την Φενέρμπαχτσε.

Η κατάσταση έχει βελτιωθεί και θα δοκιμάσει το Σάββατο να προπονηθεί μαζί με την ομάδα, να αυξήσει σιγά – σιγά ρυθμούς και να κάνει 2-3 προπονήσεις. Έτοιμος δεν γίνεται να είναι μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής και πολλές χαμένες προπονήσεις. Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να προλάβει και σύμφωνα με δημοσίευμα του "eurohoops.net" ο Βασίλης Σπανούλης θα παίξει. Ο λόγος είναι απλός. Δεν πρόκειται – ανεξαρτήτως κατάστασης – να επιτρέψει στον εαυτό του να λείψει από τόσο κρίσιμα παιχνίδια.


Στις 13 Μάρτη αγωνίστηκε λαβωμένος κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι στις 15 Απρίλη να επιστρέψει. Ένα μήνα μετά, χωρίς κανένα επίσημο παιχνίδι και με ελάχιστη προπόνηση στα πόδια του. Όλα θα κριθούν τα επόμενα 24ωρα και το σημαντικό είναι να δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθεί, πατώντας ξανά στο παρκέ για τις μάχες που θα κρίνουν τη πρόκριση στο φάιναλ φορ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ